Akersposten

Aktivitetsparken nærme en løsning

NOE SÅNT: Vi har montert inn Ullern Tennis konseptskisse på asfaltplassen for å illustrere hvilke aktiviterer som kan komme på Blokkajordet. Google Maps

I mange år har det vært planer om å gjøre den asfalterte plassen foran Ullern Tennis på Blokkajordet til en møteplass i bydelen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2019 kl 13:01

BLOKKAJORDET: Nå har Bydel Ullern bidratt med midler som gir godt håp om at tiltaket kan gjennomføres. Ullern Tennis har tatt ansvar etter at det forrige prosjektet strandet i 2018. Med Håndballforbundet i førersetet og med støtte fra Gjensidigestiftelsen ble Blokkajordet pekt ut som «møteplassen» med ulike aktiviteter. Oslo idrettskrets, Bydel Ullern og Bymiljøetaten var involvert i samarbeidet, men det hele strandet da det nødvendige forarbeidet hos Bymiljøetaten tok for lang tid. Ullern Tennis har «arvet» prosjektet og har sagt seg villig til å gjennomføre dette.

Åpen for alle

Ullern Tennis beskriver prosjektet som skal være åpen for allmennheten slik: Vi planlegger en «standard» møteplass med basketball, ballbinge, flerbruksbane (sport court), padelbaner og scenterscene. Anlegget leveres av Unisport som har levert 15 – 16 tilsvarende anlegg i Norge. Anlegget vil være åpen for alle og Ullern Tennis ønsker å benytte padelbanene på dagtid for å øke treningstilbudet til yngre barn som vil anvende banene som minitennisbaner. Dette vil gi oss muligheten til å øke tilbudet til barn i aktivitetsskolen ytterligere. Se konseptskisse, endelig utforming vil avvike noe.

Saken fortsetter under bildet

KONSEPTSKISSE FRA UNISPORT

Til egenkapital

Kostnadsrammen er på 2.385.000 kroner. Ullern Tennis har søkt Gjensidigestiftelsen om 1.192.500 kroner og forventer 900.000 kroner i spillemidler. Dermed gjenstår 292.500 kroner i egenkapital, som Ullern Tennis har søkt Bydel Ullern om å få dekket. Et enstemmig bydelsutvalg har innvilget dette beløpet, forutsatt at prosjektet med dette blir fullfinansiert. Ullern Tennis garanterer for et restbeløp om midlene fra Gjensidigestiftelsen skulle bli mindre enn det det er søkt om.

Betingelser

I vedtaket i bydelsutvalget setter utvalget den betingelsen at anlegget ikke må være til hinder for at 60 meter løpebane kan etableres i området. Det skal også være plass til en skolehage i parken.

Endelig utforming av anlegget skal godkjennes av bydelsutvalget. Retningslinjer for bruk og drift av aktivitetsparken skal også godkjennes av bydelsutvalget.

Les også:

2016: Nabolaget vil ta tilbake Blokkajordet

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...