ANNONSE
Annonse
Akersposten

Bilvask-kunder i vest bidro til millionbeløp til kreftsaken

Cirkle K på Smestad var stasjonen som hadde tredje høyest bidrag til aksjonen. Foto: Fredrik Eckhoff

Bilvask-kunder i Oslo vest vasket bilen sin så mye i oktober at det ble en real sum til kampen mot kreft.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2016 kl 15:05

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO VEST: I hele oktober vasket bileiere i Oslo inn over 260.000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Circle K Økern var den stasjonen som samlet inn aller mest penger, men bak Økern fulgte stasjonene i vår del av byen på rekke og rad. Dette melder det oppdragsbaserte nyhetsbyrået Pressenytt.

Cirkle K på Skøyen (29.950 kroner), Smestad (26.250) og Bogstad (22.950) lå alle inne på topp fem, og med Lilleaker-filialen også medregnet, samlet bilvaskende Cirkle K-kunde inn hele 91.550 kroner til en viktig sak. Vi kan vel bare slå fast at bileiere i vest vasker bilene sine relativt ofte.

Tilsammen ga aksjonen bare i Oslo 260.000 kroner til kreftsaken, og på landsbasis ble tallet 3,4 millioner kroner. I tillegg solgte stasjonene blant annet kaffe og reflekser til inntekt for aksjonen, noe som gjorde at det totale beløpet kom opp i over 4,6 millioner kroner. En sjekk på dette beløpet ble fredag overrakt generalsekretær Anne Lise Ryel i Kreftforeningen.

– Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og stasjonene har bidratt med stor kreativitet. Rosalakkerte biler, rosa belysning og rosa bh-er hengende på snor er bare noen av tiltakene vi har sett i år. Samtidig vil vi takke alle kundene våre for en fantastisk oppslutning og giverglede også i år, sier Anders Hagen, kategorisjef for bilvask i Circle K Norge AS.

Flere nyheter på Akersposten.no:

Røarevyen sparker der andre står stille

Kvinne til sykehus etter påkjørsel i Røakrysset

Får ikke bygge disse husene på Røa

300 kvadrat for 30 millioner i Bydel Ullern

"Ding, ding, ding" på Abbediengen blir gransket

Ullern midtbanejuvel prøvespiller for europeisk storklubb