Akersposten

«Bevisst nedprioritering av skolene i vestlige bydeler»

Johan N. Hertzberg (Frp). Foto: Privat

«Resultatet etter tre år med rødgrønt styre i Oslo er sjokkerende,» skriver Johan N. Hertzberg (Oslo Frp).

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.09.2018 kl 11:34

Resultatet etter tre år med rødgrønt styre i Oslo er sjokkerende. Skolene i de vestlige bydelene nedprioriteres. Fortetting planlegges med full hastighet. Eiendomsskatten går til alle andre formål enn eldreomsorg. Oslo trenger et sterkt Frp og et borgerlig byråd.

Velgerne har god grunn til å føle seg lurt av byrådet. De rødgrønne fortalte at Oslo trengte et løft samt at eiendomsskatten skulle styrke blant annet velferden. Realiteten er at pengene sløses bort på rekommunalisering av veldrevne private sykehjem, oppkjøp av eiendommer kommunen ikke trenger samt en miljøfest til svimlende 118 millioner kroner.

Muligens aller verst er at byrådet foretar en bevisst nedprioritering av skolene i vestlige bydeler. Det er uholdbart at blant annet Vinderen skole kun mottar rundt halvparten så mye per elev som enkelte av skolene på østkanten. Det går utover skolemiljøet og kvaliteten på undervisningen. Oslo FrP ønsker at barn som vokser opp skal prioriteres like mye og få et godt skolemiljø, uavhengig hvor i byen de er fra.

Oslo burde være en åpen by som er lett tilgjengelig for alle. Byrådet arbeider for det stikk motsatte. Titalls nye bomstasjoner settes opp, som kun gjør hverdagen vanskeligere for de som trenger bil. Det er trist at det kun er Oslo FrP som stemmer imot bomstasjoner i byen. Nå går vi til valg på å fjerne bystyrets bomstasjoner.

Oslo var godt styrt av de borgerlige i 18 år. Det er på tide at Oslo igjen får fornuftige politikere ved makten.

Kommunevalget 2019 blir et veiskille for Oslo. På den ene siden er de rødgrønne partiene som prioriterer miljøfest foran trygge skoler. På den andre siden er Oslo FrP som vil stanse kommunal sløsing, prioritere skolene samt fjerne eiendomsskatten og bomstasjonene.

Johan N. Hertzberg
2. nestleder Oslo Frp

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...