Akersposten

Beskjedent utbytte i gullsmedinnbrudd

Røa Gullsmedforretning ble utsatt for innbrudd natt til torsdag. Arkivfoto

For andre gang på 40 år opplevde Røa Gullsmedforretning innbrudd. Innehaveren forteller at tyvene kun har fått med seg sølvsmykker.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.07.2017 kl 18:50

RØA: – Vi måtte avbryte ferien å komme oss hjem for å rydde opp, skriver butikksjefen hos Røa Gullsmedforretning, Kjell Fornebo, i en epost til Akersposten.no.

Det var natt til torsdag i forrige uke meldigen kom om at tyver hadde tatt seg inn i gullsmedbutikken, som ligger i Vækerøveien, like nedenfor Røa-krysset.

Vasset i glass

Etter flere timer med rydding og opptelling, kunne Fornebu konstatere dette:

– Det er mye ødeleggelser på inventar. Noe smykker har de fått med seg, men bare sølvsmykker, sier han. – Vi har feiet glass i fire timer, etter alle glassmontrene som er knust.

Ikke noe gull er tatt

Den erfarne gullsmeden opplyser at alt av gullvarer tas ut av butikken hver kveld, også alle smykker som er levert inn til reparasjon.

– Kundene blir alltid redde når dette skjer, men intet er forsvunnet, forsikrer han.

– Vi har drevet på Røa snart i 40 år, og dette er andre gangen dette skjer. Forrige gangen var nesten lik som denne. Det er sørgelig vi ikke kan få være i fred, sier Fornebo.

LES OGSÅ: Tingstuåsen er reddet

Følg Akersposten.no på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...