Akersposten

Ber utbyggere om å sikre skoleveien bedre

Det er mye tungtransport og annen biltrafikk knyttet til byggeprosjekter. Det påvirker barnas skoleveier.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2020 kl 14:53

ULLERNÅSEN: En forelder skriver til Akersposten om trafikkforholdene i Hoffsjef Løvenskiolds vei, hvor det er flere byggeprosjekter som påvirker barnas skolevei negativt:

På vei for å levere barn på Bjørnsletta skole i dag, så jeg den ene trafikkfarlige situasjonen etter den andre. Jeg tok noen bilder på vei hjem igjen, og som dere kan se er fortauet helt sperret av gravemaskiner og lastebiler. Veien er snevret inn, og barna skal ut i gaten mellom lastebiler, parkerte biler og alle biler som ellers kjører opp og ned HLV.

Dette er helt uholdbart, og skummelt. Fortauet i HLV er i utgangspunktet smalt, og mange steder så lavt at det ikke er noe skille mellom veien og fortauet, så mange bilister ser sitt snitt til å kjøre opp på fortauet istedenfor å vente på møtende biler. Farten i hele Ullernåsen er i utgangspunktet 30 kmt, men det er det omtrent ingen som overholder. Det er heller ingen skilt som viser hastigheten- det er kun et skilt, som står godt gjemt akkurat i det du svinger inn i Lyseveien fra Vækerøveien, så her er det mange som kjører fort.

Akersposten tok også en tur til Hoffsjef Løvenskiold vei og fikk med selvsyn se at forholdene kunne forbedres på flere punkter. Da er det bare å oppfordre utbyggere å overholde reglene – ikke minst med hensyn til passerende barn. Kanskje Bymiljøetaten kunne ta en kikk på forholdene?

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...