ANNONSE
Annonse

Ber Raymond droppe sykkelvei langs Sørkedalsveien

UPOP: Tidlig møtte lokalpolitikere og beboere opp for å protestere mot byrådets planer om å kutte i 38 eiendommer og anlegge sykkelvei mellom Bogstad og Røa. Nå ber Jarle Aabø i sin blogg byrådet droppe planene. Foto: Vidar Bakken

"Hvorfor vil Oslo byråd ødsle 30 millioner kroner for å kjøpe private hager til ny sykkelsti, når det finnes en fra før? Jo, fordi deres politikk er blitt en religion.» Dette skriver Jarle Aabø i sin blogg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse

BOGSTAD/RØA: Aabø mener det er viktig å skrive om denne «fillesaken» fordi den forteller "hvor langt ute på jordet Raymond Johansen og hans politiske bestevenner befinner seg».

Jarle Aabø


Den kjente PR-, kommunikasjonsrådgiveren, journalisten og bloggeren hamrer løs på byrådet i sykkelveisaken, som Akersposten.no tok opp tidlig i våres og har skrevet om flere ganger. Beboere og lokalpolitikere er i harnisk, og saken har skapt en enorm debatt og engasjement i nærmiljøet og på Akersposten.no.

"Hage-eierene i Sørkedalsveien har protestert så det runger. De ønsker selvfølgelig ikke mer vei og bråk enda nærmere sine kveldssolrike terrasser.

De har sørgelig nok erfart at vinne mot religiøse bevegelser er som å finne sand på Nordpolen. Ap og MDG bryr seg altså ikke en døyt om penger de tydeligvis tror de har mer enn nok av. Byrådets sykkelfanatismen innebærer som nevnt at det må først bruke 30 millioner kroner på å kjøpe godtfolks hager, for så å svi av mange millioner kroner til for å lage det nye politiske religiøse symbolet "sykkelsti».» skriver Aabø i innlegget sitt.

Aabø, som selv bor på Røa, viser til tellinger og påpeker at Sørkedalsveien brukes av få syklister, og at syklistene sikkert ikke blir stort flere hvis sykkelveien kommer, ettersom alternativet fins i Hovseterdalen allerede, og "fordi "gutta i tights" sykler på veien uansett».

Han avslutter i sin kjente stil med å be Raymond «være en skikkelig politiker» og skrinlegge planen om sykkelvei langs Sørkedalsveien.

Les hele blogginnlettet til Jarle Aabø her.

Les også: Vil kutte i 38 eiendommer langs Sørkedalsveien


Går imot dyr sykkelvei

ANNONSE
Annonse