Akersposten

«Barnehage og flerbrukshall i Bjørnveien»

Tennisanleggets dager i Bjørnveien er talte. Når Holmenkollen TK skal selge området, mener Terje Bjøro at klubben bør inngå en avtale med Oslo kommune. Her fra en barneturnering i mai. Foto: Fredrik Eckhoff

"Vi bør ikke ha 6 etasjers blokker her og salg til eiendomsutviklere," mener Terje Bjøro (V) om HTKs tennisanlegg ved Gressbanen. Han har et forslag til samarbeid mellom tennisklubben og Oslo kommune.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.07.2017 kl 09:37

Holmenkollen Tennisklubb får bygge et strålende tennisanlegg på Bautatomten. Gjennom hardt arbeid, mange diskusjoner med oss politikere som til slutt støttet enstemmig, og mye motstand i nabolaget, får de nå realisert sin drøm, og vi som har støttet, gleder oss over hva barn og ungdom vil få oppleve.

Oslo kommune har vært generøs, det tillater jeg meg å si. Men vi vet at det er riktig og viktig for oppvekst- og idrettsliv. I mitt parti, Venstre, tror vi på en sunn sjel i et sunt legeme. Tenk bare på hva nærheten til skolene vil si. Og omreguleringen, om enn omstridt, var helt riktig. I sin tid, på Bjørne Byhrings anmodning, tok jeg det opp med Høyre-byråd Bård Folke Fredriksen som hadde mange motforestillinger, men til slutt gav sin støtte. Nå skal det realiseres.

Alt henger sammen her i verden, urverket i en klokke, og tomter, utbygging, skole, barnehage i et distrikt. Nå er byggingen av Holmen barneskole i god gang, og vi gleder oss alle over det. Slemdal skole er stengt, den totalrenoveres. Og for å få plass til alle elevene er det foreslått å ekspropriere hus på vestsiden eller nordsiden. Svært ugreit. Og på Holmen skole blir det ikke plass til flerbrukshall eller en barnehage som det er meget stort behov for.

Efter mitt syn er det nå tid for "pay back". Oslo kommune burde få kjøpe tomten til Holmenkollen Tennisklubb som nå vil bli lagt ut for salg. Og den bør kommunen få for en anstendig pris. Vi bør ikke ha 6 etasjers blokker her og salg til eiendomsutviklere som kun vil tjene penger. Vi må tenke på fellesskapet og det som er til beste for bydelen.

Mitt sommerhåp er at Oslo kommune og Holmenkollen Tennisklubb nå finner sammen og søker en konstruktiv løsning.

Terje Bjøro
Nestleder, Vestre Aker bydelsutvalg
Gruppeleder Venstre, tidligere bystyremedlem

LES OGSÅ: HTK får bygge sitt drømmeanlegg på Midtstuen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...