Akersposten

- Barna er usikre på om det er Messi, Ronaldo eller Sebastian som er verdens beste

FORBILDE: Sebastian Remme Berge inspirerer - så vel som blir inspirert av - barna på Ullernbanen. Foto: Ullern Fotball

Blant morgendagens Ullern-helter, er det den lokale stjernen Sebastian Remme Berge (22) som trolig skinner klarest på fotballhimmelen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.12.2017 kl 20:51

ULLERN: Akersposten fortalte nylig om Ullerns midtbanejuvel - Sebastian - som nylig ble kåret til «Årets spiller» på overlegent vis.

Lagets hovedtrener, Ole Johan Aas, utdypet i den anledning at hele 21 av 28 stemmeberettigede mente 22-åringen fortjente den prestisjetunge tittelen.

- Jeg mener potensialet til Seb er at han kan spille fotball på øverste nivå i Norge. Men, veien dit er fortsatt lang, sa Aas.

Barnas favoritt

Den ambisiøse Ullern-treneren illustrerer den skadeforfulgte prisvinnerens status i klubben, ved å vise til oppstyret som alltid finner sted når Sebastian entrer CC Vest Arena.

- Når han er og besøker et 2010-lag på trening, er flere av spillerne der fortsatt usikre på om det er Messi, Ronaldo eller Seb som er verdens beste fotballspiller, sier Aas - og fortsetter hyllesten av A-lagets midtbaneelegant.

- Seb er umåtelig populær i klubben vår, og det i seg selv synes jeg er en fantastisk prestasjon av en gutt som tross alt bare har spilt på A-laget vårt i halvannen sesong, sier hovedtreneren.

Ifølge sjefen for seniorlaget, dedikerer Sebastian livet til å bli best mulig i fotball, på tross av karrièrens mange tilbakeslag

- Men han har alltid holdt humøret på topp og stått på. Den dagen han når toppen, er det først og fremst på grunn av måten han har klart å overkomme et lass av hindringer på veien, sier Aas om klubbens store forbilde.

- Barna får ikke sove

Når Akersposten vil vite hvordan hovedpersonen selv ser på stjernestatusen, understreker Sebastian at han er svært bevisst rollen som forbilde.

Det gjør at Ullern-favoritten bruker mye tid på å prate med den yngre garde.

- Det at mange yngre ser opp til meg gir selvsagt en liten ekstra motivasjon til å fortsette å gjøre det jeg gjør og å være den personen jeg er, sier «Årets spiller», som synes det er stor stas å bli forvekslet med de største stjernene i fotballverdenen.

- Det er klart det er utrolig gøy å høre historier om unge spillere i klubben, som ikke får sove om kvelden, fordi de ikke klarer å bestemme seg for om det er Messi, Ronaldo eller jeg som er den beste spilleren i verden, sier Sebastian.

LES OGSÅ: Årets spiller 2017: - Helt fortjent at det var min tur i år

LES OGSÅ: – Det var jævlig tøft å se hva «gutten vår» ble utsatt for

LES OGSÅ: Skreddersydde tilbud har gjort Ullern best i klassen

LES OGSÅ: «Nå kommer de fleste talentene fra Oslo vest»

LES OGSÅ: Fostres fremtidens Ronaldo i Oslo vest?

LES OGSÅ: 2 100 treningstimer, 600 individuelle økter, 170 en til en-samtaler

LES OGSÅ: Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

LES OGSÅ:
Fra løkkefotball på Hemingbanen til de råeste opplevelsene på verdenskjente stadioner

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...