ANNONSE
Annonse

Bandyseier og -tap, basketseier og -tap

Ullern ligger på fjerdeplass i eliteserien i bandy etter seks runder. Her fra garderoben før en kamp tidligere i sesongen. Foto: André Pedersen, Ullern bandy

Ullerns basketdamer leder an, mens Persbråten har det tøft i debutsesongen i toppen. I bandy har Ullern startet sesongen fint, mens Ready ikke uventet gikk på en real smell onsdag. Og Aker Topphåndball skal til Bergen i helgen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2016 kl 14:24

ANNONSE
Annonse

OSLO VEST: En liten oppsummering til deg som liker å følge med på hvordan det går med de ulike lokale lagene i bandy, basket og håndball.

Poengmuligheter for Persbråten

Persbråten har tatt sin første seier, og de har vist gode tegn også i de siste kampene som har endt med tap. De har lyktes å snu dårlige perioder og å kjempe hele veien inn i stedet for å brenne alt kruttet i begynnelsen.

Men onsdag kveld ble et tilbakeslag for Persbråten, da Centrum Tigers fikk revansje i Persbråtenhallen, med 79-48-seier.

Det er altså fortsatt et stykke opp til trygg plass, så Persbråten vet at de må kjempe for alle poengene for å forbli i BLNO. Mandag tar de imot Ammerud Basket, som skal være en overkommelig oppgave.

Topplaget Ullern

Ullern kvinner, som leder Kvinneligaen i basket, har spillefri til 7. januar, og spiller hjemme først den 19. januar. Siste kampen damene spilte, var sist søndag, da de slo Gimle Pride 57-50 hjemme.

Aktiv uke for Ullern og Ready

Bandysesongen er godt i gang, og både Ready og Ullern har fått en ganske god start på sesongen. Ullern har hentet 9 poeng på de første seks kampene, og ligger på fjerdeplass, med god kontakt med teten. De har blant annet en solid seier over andreplasserte Høvik på hjemmebane, og onsdag kveld banket de Ullevål hele 9-0 hjemme på Ullernbanen.

Ready tok onsdag kveld imot den umulige serielederen Stabæk, som har startet med fem seire på fem forsøk, og der var de sjanseløse. Det ble 2-10 mot favorittene Stabæk. Dermed blir Ready værende på femteplass med seks poeng.

Til helgen skal Ready til Drammen og møte Solberg, som jobber for å forsvare eller forbedre andreplassen fra i fjor. Ullern på sin side skal møte Sarpsborg borte, og også det er en bunnkandidat, de på feil side av nedrykksstriden. Så det blir tøft for Ready og noe enklere for Ullern på papiret. Men kampene skal jo spilles.

I divisjonen under spiller Røa hjemme mot Ready 2 på lørdag klokken 16:00. Røa har ikke hatt en veldig god start etter at de rykket opp i fjor, og ligger tredje sist. Til gjengjeld er det kort oppover. Det er bare ett poeng opp til laget som ligger foran dem, og det er nettopp Ready 2. Vinner Røa kampen, er de på god vei vekk fra bunnen.

I dameserien er det også her Høvik og Stabæk som er det store lagene, mens Ready har slått seg sammen med Ullevål. Samarbeidslaget har begynt med tap borte mot Høvik og hjemme - knepent - mot Stabæk, men de har også en seier. På lørdag klokken 17:00 møter de Bergen, og det er et Bergen som tidligere på dagen har møtt Høvik borte. Gode fordeler for Ready/Ullevål, altså. Kampen spilles på Gressbanen.

Aker drar til Bergen

Aker Topphåndball skal spille borte mot Fana på lørdag, og skal derfor for tredje gang dra til Bergen. Deres andre tur til Bergen endte med seier mot Fyllingen med solide 34-17, men dette blir en helt annen kamp. For mens Fyllingen ligger rett over nedrykksstriden, ligger Fana rett under opprykksstreken. Samtidig har Fana bare gjort det brukbart hjemme, så seier er innen rekkevidde for Aker, som selv ligger på syvendplass av 12 lag, med 10 poeng etter 10 kamper.

Les også: Persbråten basket har tatt sin første seier


Rottevarsel: Blir bedt om å trekke ned FØR bruk av toalettene

Ville lage 36 kilo marihuana på Holmenkollen

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse