Akersposten

Toaletter kommer!

Det kommer toaletter i området ved Øvresetertjern, men ikke før denne vintersesongen er over. Foto: Fredrik Eckhoff

Da en Akersposten-leser etterlyste bedre fasiliteter ved Øvresetertjern, kom svaret raskt fra Bymiljøetaten.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2021 kl 14:28

ØVRESETERTJERN: – Jeg begynner å bli lei av at folk gjør fra seg rundt husveggene, sa kvinnen til Akersposten. Hun bor i området og har lenge observert folkelivet som er på utfartsdagene ved Øvresetertjern. Her holder familier og vennegjenger gjerne på i timevis med skigåing, aking, grilling og annen moro i timevis, og da er det naturlig av behovet for både toaletter og søppelkasser melder seg.

– Folk trekker da gjerne bort mot husene og gjør fra seg. Det blir også mye søppel, sa kvinnen.

Er på gang!

Det tok ikke mer enn et par timer etter at artikkelen var publisert på Akersposten torsdag formiddag, før svaret kom fra Bymiljøetaten, og det er bare å glede seg.

– Bymiljøetaten skal bygge nytt toalett på Øvresetertjern. Det nye toalettet skal ha god standard og kobles til offentlig vann og avløp. Byggingen av toalettet har vært ute på anbud, og vi arbeider nå med evalueringen av tilbudene. Planlagt oppstart for arbeidene er våren 2021, sier senior kommunikasjonsrådgiver Bård Eion Flaen til Akersposten.

Når det gjelder søppelkasser, er det litt mer komplisert.

– Bymiljøetaten har søppelstativer ved Øvresetertjern i barmarksesongen. Det kan ofte komme mye snø der oppe og stativene er svært utsatt ved snømåking, sier han.

LES OGSÅ: – Begynner å bli lei av at folk gjør fra seg rundt husveggene

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...