Akersposten

AVLYST: Per Egil Hegge vurderer Donald Trump

FORVENTNING: Det er all grunn til å tro at Røa Seniorsenter fylles opp når Per Egil Hegge inntar manesjen.

Aftenpostens tidligere redaktør, Per Egil Hegge, skulle kommet til Røa Seniorsenter, onsdag 7. februar. Nå er foredraget avlyst.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.02.2018 kl 12:48

AVLYST! på grunn av sykdom meldes det fra Røa Seniorsenter tirsdag.

RØA: Foredrags-/kåseriserien på Røa Seniorsenter er en suksess. Tross elendig vær kom det for eksempel 110 personer for å høre foredraget til Hanne Kristin Rohde den 31. januar.

- Jeg har god tro på at Per Egil Hegge har vel så stor interesse blant Vestre Akers eldre, sier daglig leder Arne Harald Foss.

Onsdag 7. februar, klokken 11.00, kommer Aftenpostens tidligere redaktør, og mangeårig utenrikskorrespondent i USA, Per Egil Hegge til seniorsenteret. Han skal snakke om Donald Trump, og dele sine tanker om han som president og hvordan hans presidentskap preger landet.

- Som utenrikskorrespondent i Washington i to perioder, totalt 8 år, er dette en mann som kjenner USA og amerikansk politikk svært godt. Egil Hegge har vært pressemann, tilknyttet Aftenposten, fra 1962 til 2005. Han har hele tiden vært en markant stemme i medie-Norge, og har både en stemme og et ansikt som de fleste av oss har et forhold til. Vi håper så mange som mulig tar turen til Røa seniorsenter, for dette er et tema som mange av oss er opptatt av, og som vi alle på sett og vis er berørt av, sier Foss.

Alle er hjertelig velkomne. Pris kr 60,- inkludert kaffe og noe å bite i.

Les også:

Røa Seniorsenter vant Seniorprisen

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...