ANNONSE
Annonse
Akersposten

AVLYST: Per Egil Hegge vurderer Donald Trump

FORVENTNING: Det er all grunn til å tro at Røa Seniorsenter fylles opp når Per Egil Hegge inntar manesjen.

Aftenpostens tidligere redaktør, Per Egil Hegge, skulle kommet til Røa Seniorsenter, onsdag 7. februar. Nå er foredraget avlyst.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.02.2018 kl 12:48

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

AVLYST! på grunn av sykdom meldes det fra Røa Seniorsenter tirsdag.

RØA: Foredrags-/kåseriserien på Røa Seniorsenter er en suksess. Tross elendig vær kom det for eksempel 110 personer for å høre foredraget til Hanne Kristin Rohde den 31. januar.

- Jeg har god tro på at Per Egil Hegge har vel så stor interesse blant Vestre Akers eldre, sier daglig leder Arne Harald Foss.

Onsdag 7. februar, klokken 11.00, kommer Aftenpostens tidligere redaktør, og mangeårig utenrikskorrespondent i USA, Per Egil Hegge til seniorsenteret. Han skal snakke om Donald Trump, og dele sine tanker om han som president og hvordan hans presidentskap preger landet.

- Som utenrikskorrespondent i Washington i to perioder, totalt 8 år, er dette en mann som kjenner USA og amerikansk politikk svært godt. Egil Hegge har vært pressemann, tilknyttet Aftenposten, fra 1962 til 2005. Han har hele tiden vært en markant stemme i medie-Norge, og har både en stemme og et ansikt som de fleste av oss har et forhold til. Vi håper så mange som mulig tar turen til Røa seniorsenter, for dette er et tema som mange av oss er opptatt av, og som vi alle på sett og vis er berørt av, sier Foss.

Alle er hjertelig velkomne. Pris kr 60,- inkludert kaffe og noe å bite i.

Les også:

Røa Seniorsenter vant Seniorprisen

Følg Akersposten på Facebook