Akersposten

Avlyser møte om Smestadfortetting i dag, mandag 30. januar

FORTETTING: Kartet viser området på Smestad som i følge Kommuneplanen skal bymessig fortettes.

I ettermiddag skulle Bydel Ullern informere om et nytt mulighetsstudie for Smestad. Hvor høyt og hvor langt ut skal det bygges? Møtet er altså avlyst inntil videre.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2017 kl 09:42

SMESTAD: Bydel Ullern har avlyst åpent møte om fortetting på Smestad. Møtet skulle vært i dag, mandag 30. januar.

Som de fleste nå vet, så legger Kommuneplan 2015 opp til bymessig fortetting i et stort område på begge sider av Sørkedalsveien. Bydelsutvalget i Bydel Ullern har foreslått sitt eget fortettingsområde med inntil åtte etasjers blokker i en radius på 80 meter fra Smestad t-banestasjon og inntil seks etasjers blokker fra 80 til 120 meters radius fra t-banestasjonen.

Les også: Stor oppslutning rundt "Stopp raseringen av Smestad"

Fortettingsområdet Smestad skal undersøkes nærmere i en mulighetsstudie. På det åpne møtet var det meningen å informere om hva mulighetsstudien skulle ta for seg. I tillegg skulle Plan- og bygningsetaten informere om områdeplan og Statens Vegvesen om planer for Smestadkrysset.

Leder av bydelsutvalget i Bydel Ullern, Carl Oscar Pedersen (H), begrunner avlysningen av møtet:

"Planen var å presentere oppstart av mulighetsstudien for Smestad. Mandatet er basert på vedtak i bydelsutvalget i 2014, i forbindelse med at kommuneplanen var på høring. Bydelsutvalget ønsker å se på saken igjen før et folkemøte gjennomføres.

Politikerne i bydelen ønsker en åpen prosess hvor involvering av innbyggerne generelt og Smestad-beboere spesielt, står sentralt. Det er viktig at alle fakta er på bordet.

Et folkemøte blir satt opp igjen når et nytt mandat for mulighetsstudien er vedtatt i relevante organer samt Ullern bydelsutvalg. Vi beklager avlysningen, men er overbevist om at det er veien å gå for å sikre god forankring av mulighetsstudien."

Les også: - Skandaløst at politikerne bestemmer at et bomiljø skal raseres

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...