Akersposten

Åpner snart på Hovseter torg

Butikksjef Merete Christiansen og nestsjef Stian Haukedalen ser frem til åpning av Rema 1000 på Hovseter torg 4. mai. Foto: Fredrik Eckhoff

Hun startet som «flaskejente» som 13-åring. Snart åpner Merete Christiansen Rema 1000 på Hovseter torg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2017 kl 12:12

HOVSETER: Mange har lurt på når dagligvarebutikken på Hovseter torg skulle gjenoppstå. Nå er svaret klart: Torsdag 4. mai klokken 16 skjer det. Da åpner Rema 1000, med kaffe og kake og helt sikkert mange blide Hovseter-beboere på plass.

Akersposten kan underskrive på at savnet etter en dagligvarebutikk på torget, har vært stort. Det siste året har vi i redaksjonen fått flere henvendelser fra beboere som har lurt på om vi vet noe om når – eller om – det blir matbuikk der igjen. Tidligere rommet lokalene en Rimi-butikk.

Tidlig på’n

Vi møter Merete Christiansen, butikksjefen på 27 år, som har 14 år bak seg i Rema 1000!

– Jeg startet som flaskejente og ryddejente som 13-åring, sier Christiansen, som er fra Kolbotn. – Som 17-åring begynte jeg å få mer ansvar. Og da jeg var ferdig på videregående og andre snakket om å bruke et år på å reise rundt i verden og sånn, fikk jeg en nestsjefstilling på Rema 1000.

– Da satte jeg meg som mål å bli kjøpmann så tidlig som mulig, sier hun.

Og kjøpmann, altså sjef i egen butikk, har hun allerede vært i tre år, i en Rema-butikk på Grünerløkka.

– Det er mye ansvar og mye jobbing?

– Ja, man er jo selvstendig næringsdrivende, og det blir mye ansvar, mye å forholde seg til. Men det er i tett samarbeid med Rema 1000, som er en veldig god organisasjon å jobbe i, sier hun.

Stort og åpent

– Hva kan du si om butikken som snart åpner på Hovseter torg?

– Det blir en stor og åpen butikk. Vi har tenkt veldig på at det skal være plass til alle. Vi tar spesielle hensyn at det er mange på Hovseter med ulike behov, blant annet en del bevegelseshemmede. Det tenkte vi spesielt på da vi satte opp hyllene, sier hun.

– Vi håper jo at vi skal bli den nye lokalbutikken på Hovseter, at folk skal velge oss.

Butikksjefen forteller om stor interesse for å jobbe i butikken.

– Vi fikk utrolig mange søknader, rundt 350. Vi har ansatt dem vi trenger i første omgang, og så får vi se hvor stor omsetningen blir og om behovet blir større etter hvert, sier Christiansen.

En del av Hovseter-løftet

Selv om hun kommer fra Kolbotn og de siste årene har vært mest på Grúnerløkka, har hun fulgt med på debatten og sakene om den planlagte satsingen på Hovseter, som politikere diskuterer i disse dager.

– Jeg har lest om dette, og syns det er spennende med høre om. Jeg blir jo veldig interessert i å vite mer om dette nå, sier hun.

Og nettopp en ny dagligvarebutikk på Hovseter torg, må sies å være et fint første skritt på veien til mer liv og røre ved torget. Åpningstidene for den nye butikken blir fra klokken 7 til 23 på hverdagene, og fra 8 til 21 på lørdager. Og stor åpning altså torsdag 4. mai klokken 16.

LES OGSÅ:

– Hovseter må prioriteres

Nå er hun i klasse med Juster, Schønemann, Krohn, Egner og andre kulturpersonligheter

LES OGSÅ: Plutselig sto Rocko der igjen – tynn, men i live

Bevisførsel i tåkeheimen i ytre vest

Følg Akersposten.no på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...