ANNONSE
Annonse
Akersposten

Amok i blomsterbutikk – ble filmet

Like etter klokken 2 natt til onsdag 7. juni kan man se to uønskede personer innenfor gjerdene i utebutikken til Mester Grønn på CC Vest. De gikk løs på butikken og skadet for opptil 20.000 kroner. Foto fra overvåkningsvideo

To personer gikk berserk og begikk hærverk i en blomsterbutikk på CC Vest. Nå oppfordres de til å melde seg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2017 kl 14:29

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: Uteavdelingen til Mester Grønn på CC Vest, som ligger ved den store uteparkeringsplassen nede, hadde uønskede gjester natt til onsdag 7. juni. Overvåkningskameraer på senteret viser to personer som ved 2-tiden om natten kommer seg over gjerdet og går løs på planter og inventar.

Ødeleggelser

Morten Lund hos Mester Grønn på CC Vest forteller til Akersposten.no at det ble ødelagt for mellom 10.000 og 20.000 kroner.

(Saken fortsetter under bildet.)

Resultat av det nattlige besøket.

– Det var mest hærverk. Det er blitt kuttet opp sekker, kuttet i uniformer og ødelagt planter. Dette er ikke gjort for vinnings skyld, bare for å ødelegge, sier Lund til Akersposten.

Jenter?

– I tillegg til å erstatte alt det som er ødelagt, kommer jo all jobben med å rydde opp, sier Lund, som mener at det ser ut som om det dreier seg om to kvinner eller jenter, kanskje i alderen 14 til 20 år.

Mester Grønn sitter nå på overvåkningsvideoer av hele opptrinnet, og neste skritt er å overlevere dette til politiet. Morten Lund oppfordrer nå de to gjerningspersonene til å melde seg i butikken.

– Jeg oppfordrer dem til å komme hit og ta en prat, sier han.

Nøkkelord