Akersposten

Akersposten-journalist signerer på Røa

Hanne-Karine Sperre skal i tiden fremover jobbe deltid som journalist i Akersposten. Lørdag mellom klokken 11 og 13 signerer hun bøker hos Ark på Røa Senter.

– Først og fremst hyggelig å få være tilstede i nærmiljøet. Man kommer i prat med veldig mange kjekke folk, sier forfatter og journalist Hanne-Karine Sperre før hun skal møte Røa-folk på Røa Senter lørdag.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2018 kl 10:30

RØA/KRAGSKOGEN: Lørdag har hun med seg begge bøkene sine, «Frem og tilbake, Lauritz» og «Ventesorg», når hun møter folk og signerer bøker på Ark på Røa Senter. Det skjer mellom klokken 11 og 13.

I Akersposten-redaksjonen

Navnet Hanne-Karine Sperre, som er fra Kragskogen i Holmenkollåsen, kjenner du kanskje igjen fra Akersposten.no. Hun har siden nyttår levert flere innlegg i spalten sin, «Helt Uten Sperre» her på Akersposten.no, samtidig som hun sto bak Akerspostens store påskekrim, «Hevnen».

Fra 1. mai er hun tilknyttet redaksjonen på deltid som journalist, så Sperre kommer Akerspostens lesere til å få høre mer fra.

Riktige barnefølelser

I tillegg til å blogge, har hun skrevet to bøker de siste årene. Det er to helt forskjellige bøker. Barneboken «Frem og tilbake, Lauritz» skrev hun fordi hun mener at også barnebøker bør ta for seg dagsaktuelle temaer.

– I dag er det det mange barn som har både flere mammaer og pappaer, noen har bare mamma eller bare pappa, noen er adoptert fra Afrika, og noen er donorbarn. Det er viktig at man har god barneboklitteratur som bidrar til å gjøre rommet litt større, som bekrefter at det barn føler, er helt riktig, sier Sperre.

Hun understreker at dette ikke er en «tung» barnebok.

Forfatteren har for øvrig tegnet alle tegningene i boken.

Når man venter på at noen skal dø

Den andre boken hun har skrevet, «Ventesorg», ble til fordi hun hadde en bror som var multihandikappet, og som døde for halvannet år siden.

– Tittelen på boken sier noe om en vanskelig prosess. Sorg er så mye, og det er veldig normalt. Til tross for tittelen, dette er ikke en tung bok, men den handler om hvordan man står i en vanskelig situasjon, samtidig som man er mor eller søster, far eller sønn, mann eller kone. Livet går videre selv om man har det vanskelig, sier hun.

Er du mer nysgjerrig på bøkene hennes, eller har lyst til å ta en prat med forfatteren – og Akerspostens nye tilskudd i redaksjonen – er hun altså på Ark Røa lørdag 28. april mellom klokken 11 og 13.

LES OGSÅ: Når man venter på at noen skal dø

Akerspostens store påskekrim, "Hevnen"

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...