ANNONSE
Annonse

Akersposten fikk Kulturprisen 2017

GLADE: Staben var spredt for alle vinder da det gledelige vedtaket ble offentliggjort. Denne tidligere selfien får gjøre nytten så lenge. Fra venstre Hanne Bae Ottho, Fredrik Eckhoff, Pål Magnus Tømmervold og Vidar Bakken.

Et enstemmig bydelsutvalg i Bydel Vestre Aker vedtok at Akersposten.no skulle får bydelens kulturpris.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.11.2017 kl 12:49

ANNONSE
Annonse

VESTRE AKER: Torsdag kveld vedtok et enstemmig bydelsutvalg (Høyre, Ap, Venstre, Frp og MDG): "Akersposten.no tildeles kulturprisen 2017 for opprettelse av nettversjon av avisen etter nedleggelse av papirutgaven."

Dermed fulgte bydelsutvalget den enstemmige innstillingen fra Helse-, oppvekst- og velferdskomiteen:

"Komiteen har mottatt mange svært gode nominasjoner til Vestre Akers kulturpris og setter pris på engasjementet rundt kandidatene. Vi ønsker å innstille Akersposten.no med følgende begrunnelse:

Da lokalavisen ble nedlagt var det mange som reagerte over hvor ille det føltes å miste et viktig talerør i nærmiljøet. Det berører folkedemokratiet når en informasjonskanal blir stengt.
Fredrik Eckhoff, Vidar Bakken og resten av staben ga seg ikke, og etter en stund oppsto Akersposten igjen i nettversjon. Det tar litt tid for folk å legge om vanene sine, men Akersposten er nå blitt en del av bydelens hverdag igjen. Her formidles informasjon, nyheter, kulturbegivenheter og mye mer.

Vi må hedre gode journalister som taler for oss alle!»

ENSTEMMIG: Alle representantene fra partiene i bydelsutvalget står bak tildelingen av årets Kulturpris. Foto: Vidar Bakken

Akersposten vil komme tilbake med reaksjoner på tildeling av den gjeve prisen, som vil bli delt ut på et senere tidspunkt.

Les også:


Nye Akersposten.no: – Vi er ikke så helt lite stolte!


Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse