ANNONSE
Annonse

7-Elevens dager på Røa er talte

SNART SLUTT: Ryktene om at det snart er slutt for 7-Eleven på Røa, har gått en stund. De er sanne. I juli er det slutt. Foto: Fredrik Eckhoff

I juli stenger 7-Eleven på Røa. Nå er spørsmålet hva som kommer der i stedet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.06.2016 kl 11:13

ANNONSE
Annonse

RØA: Helt fra sent på 90-tallet har storkiosken ligget i det velkjente gamle, hvite huset ved Røakrysset. I juli er det altså slutt.

SNART SLUTT: Hamid Wazir har jobbet i nesten to år på 7-Eleven på Røa og kommer til å savne jobben. Han er også å finne på Rema 1000 Stasjonsveien.


Det er ingen hemmelighet at omsetningen i storkioskbransjen har vært sviktende de siste årene. En årsak til det er at konkurransen om kundene har hardnet til. Der 7-Eleven og bensinstasjonene i mange år hadde monopol på kundene tidlig på morgenene, sent på kveldene og på helligdagene, har dagligvarekjedene stadig utvidet sine åpningstider både på morgener og kvelder.

Dessuten har videoutleiemarkedet tørket ut helt, og dermed er dette heller ikke en inntektskilde for storkiosker som 7-Eleven på Røa lenger.

Utleier: – Synd

Helle Wangerud Randklev, som representerer utleier, Vækerøveien 203 ANS, bekrefter at 7-Eleven stenger dørene i juli. Hun syns det er synd at 7-Eleven ikke kan fortsette i lokalene, og hun har bare positive ting å si om leietakeren.

– 7-Eleven har vært en veldig god leietaker, som vi har vært godt fornøyde med, og som vi har et godt forhold til. Det er synd at de ikke kan fortsette, sier Wangerud Randklev.

Det er ikke klart hva slags virksomhet som etter sommeren skal inn i de profilerte lokalene, som har rommet både Brødrene Randklevs isenkram og Jernia før storkiosken kom.

– Bygget ligger så sentralt til at vi håper å få inn noen som skaper litt liv, sier Wangerud Randklev til Akersposten. Hun forteller at hun har vært i kontakt med et par ulike aktører, men at det ikke er signert noen avtale ennå.

Ansatt: – Synd

– Det har vært veldig koselig å jobbe her på 7-Eleven, og det er synd at butikken legges ned, sier ansatt i butikken, Hamid Wazir. Han har jobbet i nesten to år på 7-Eleven på Røa og kommer til å savne jobben. Han jobber også på Rema 1000 Stasjonsveien på Holmen og håper på å få utvidet jobben der.

Butikksjef Wezha Khwaja bekrefter at butikkens dager er talte, men vil ikke si noe mer om nedleggelsen nå.

LES OGSÅ:

Røa Senter får tre nye kjedebutikker

– Røatunnel trolig ute av Oslopakke 3

Røa: Posten nedlagt, Posten åpnet


Slik slår du et slag for Røarevyen 2016

10-etasjers blokker langs Mærradalen

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse