ANNONSE
Annonse
Akersposten

«400.000 kroner til dem som vil gjøre noe aktivt»

FIKK MIDLER I 2018: Blant alle som fikk tildelt midler. Oslo kajakklubb fikk 30 000 kroner til aktivitetstilbud for barn og unge, mens Lilleaker skoles musikkorps fikk 40 000 kroner.

Bydelsleder i Bydel Ullern oppfordrer til å søke midler til aktiviteter i bydelen. Mange glemmer at det faktisk er mulig å få midler til en god ide som gavner flere.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2019 kl 19:09

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Budsjettet for 2019 i bydel Ullern er vedtatt. Det meste er bundet opp i pågående aktiviteter og tilbud til oss som bor her. Det er bra. Vi får til mye. Utover dette er det allikevel viktig å satse på mer enn det som er lovbestemt. Det er forebyggende, det er langsiktig og det er i tillegg til glede for mange.

Årets satsning er å styrke det frivillige arbeid i bydelen ytterligere. Det favner bredt, men er utrolig viktig og meningsfullt. Vi ønsker å gi en håndsrekning til foreninger og lag som bidrar til å komplettere et velferdssamfunn. Sentrale medmennesker i det daglige innen idrett, korps, kultur, besøksvenner, integrering og mye mer. Frivillighetssentralen i Ullern har vi allerede et godt og etablert samarbeid med. Det skal vi fortsette med.

I Ullern blir vi gamle. Statistikken bekrefter det. Derfor er Stoppestedet på Lilleaker et sted vi har utvidet og styrket. Aktivitetssenteret på Skøyen terrasse likeså.

Utover dette registrer jeg at det er noen som tar selvstendige initiativ på vegne av flere, som Torkel Røstad som står i spissen for en svømmegruppe (ref Akersposten). Det finnes også andre treningsalternativer. Det er bra. Derfor har bydelsutvalget satt av hele 400.000,- til slike formål som styrker det frivillige arbeid for kultur og idrett og som det kan søkes om støtte til. Vi oppfordrer til å søke midler til gode initiativ, til glede for små og store grupper. Fristen er 30. april, 2019.

Link til å søke midler her

I en bydel der innbyggere av mange oppfattes som velstående er det ekstra viktig at vi sørger for at absolutt alle gis den samme mulighet til å delta på aktiviteter som fremmer god helse og sosial omgang. Husk, vi som bor her, er bydelens viktigste ressurs!

Carl Oscar Pedersen (H)

Leder av bydelsutvalget i Ullern

Les også:

Torkel Røstad: - Politikerne forstår ikke eldres behov for fysisk aktivitet

Byrådet tar ham på alvor

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!