Akersposten

370 tips i gratisbok fra Ruter

VISSTE DU: På Slemdal stasjon er det gratis bibliotek. Foto: Øystein Dahl Johansen

Gjennom nettsiden 4000holdeplasser.no er det samlet inn over 2000 tips til ting du kan gjøre i nærheten av holdeplassene. Ruter har nå samlet 370 av dem i en bok, som du kan få helt gratis.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.08.2016 kl 14:12

OSLO: 370 tips til aktiviteter i ny inspirasjonsbok etter at publikum har lagt inn mer enn 2000 tips om hva som skjer rundt våre holdeplasser.

- Boken er proppfull av inspirasjon til aktiviteter og skjulte perler ved noen av de 4000 holdeplassene vi har i Oslo og Akershus, sier kommunikasjonsrådgiver Øystein Dahl Johansen i Ruter.

Lars Lillo Stenberg

Boken lanseres ved Tiger´n utenfor Østbanehallen lørdag 20. august klokken 12.

70-80 av de nesten 300 som ha bidratt i boken stiller til boksigneringen denne lørdagen. Lars Lillo Stenberg underholder fra scenen, blant annet med låten «Oslo», som forordet i boken er hentet fra.

Oppdatert informasjon om arrangementet finner du HER.

Mange fine tips

Boken er gratis og deles ut til publikum på lørdag. Fra mandag 22. august er boken tilgjengelig på kundesenteret og servicepunktene til Ruter så lenge opplaget rekker. Boken er også tilgjengelig på enkelte steder som er omtalt i boken.

- Det er lagt inn mange fine tips på 4000holdeplasser.no og vi ønsker å gi noe tilbake til alle som har bidratt. I boken finner du tips om alt fra hvor du finner byens beste vaffel, hemmelige klatrestativer og steder med den beste utsikten. Vi håper boken bidrar til at flere reiser kollektivt, også på fritiden, sier Øystein Dahl Johansen.

Flere av tipsene er også gjeldende for bydelene Ullern og Vestre Aker.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...