Akersposten

200.000 liter vann gjorde underverker

En helg med denne og 200 000 liter vann gjorde susen på Ullernbanen. Isen er lagt!

Kanskje ikke den store vinterfølelsen akkurat nå – men svinger man innom Ullern Idrettsanlegg denne helgen, er det mulig følelsen likevel smyger inn. Her ligger isen og skinner - klar for alle skøyteglade. Stor dugnadsinnsats og masse vann har gjort susen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2018 kl 13:05

ULLERN: Sist helg var Ullern Bandy bokstavelig talt på banen med en dugnadsgjeng på 20 personer som nesten døgnet rundt jobbet med å få isen lagt på banen. Meldingen lyder på forbruk av cirka 200 000 liter vann i løpet av helgen.

Og det holder ikke bare med vann. Isen blir også malt med miljøvennlig hvit farge slik at man lettere vil se bandyballen og linjene. Klubben har sluttet å bruke kalk til dette, noe som forsurer naturen når den fjernes igjen ved spyling i mars måned.

Sportslig leder Matti Mylllykoski sier til Akersposten at Ullern Bandy vil ligge i forkant med miljøarbeid og utforder også Oslo kommune til å bli mer miljøvennlig også i denne type arbeid.

Vinterlig på Ullernbanen takket være masse vann og stor dugnadsinnsats. Finn frem skøytene!

Denne helgen er isen klar for publikum. Og allerede til uken, onsdag 7. november, åpner Ullern bandy A-lagssesongen med kamp mot naborival Stabæk.

Som alltid er det gunstig å sjekke at det ikke pågår kamper eller treninger – når du skal besøke isbanen. Du vil finne oppdatert info om dette på vår hjemmeside, så bruk den, lyder meldingen fra Ullern Bandy.

Følg Akersposten på Facebook

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...