Akersposten

100 prosent utnyttelse av Smestad

100 prosent: Trafikken legges om til T-kryss i stedet for Smestadkrysset med Sørkedalsveien som gate i stedet for gjennomkjøringsvei.

Det er ett av alternativene som samspillgruppen i Plan- og bygningsetatens regi skal forholde seg til.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2018 kl 14:45

SMESTAD: Under møtet i samspillgruppen like før jul, fikk gruppen presentert tre ulike mulighetsstudier basert på 100, 75 og 50 prosent utnyttelse av området.

Den mest omfattende endringen av området skjer naturlig nok gjennom en 100 prosent utnyttelse. I dette mulighetsstudiet er selve Smestadkrysset lagt om til to T-kryss med blant annet omkjøringsveier i Jon Smestads vei og Munkengveien. Sentrale Smestad blir lagt på lokk over T-banen.

SENTRALE SMESTAD: Med all buss-stopp på ett sted og nye gang- og sykkelveier.

Mulighetsstudiet med 75 prosent utnyttelse viser Smestadkrysset slik det er idag med næringsbygg nærmest trafikkårene og boligbebyggelse med nedtrapping mot småhusbebyggelsen.

75 PROSENT: Smestadkryss som i dag og all ny bebyggelse på denne siden av Ring 3.

50 prosent utnyttelse viser tung utbygging rundt Smestadkrysset og blokkbebyggelse sør for Monolittveien som alternativ. Småhusbebyggelsen forøvrig blir ikke berørt.

50 PROSENT: Bebyggelse konsentrert rundt Smestadkrysset og i tillegg bebyggelse ved Monolittveien.

Samspillgruppen består av ulike aktører fra beboeraksjon, vel, næringsinteresser, grunneiere og bydelsadministrasjon/politikere. Ingen har så langt kommentert de ulike alternativene. Arbeidet i samspillgruppen fortsetter i februar.

Les også:

Dette kan bli nye Smestad

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...