Akersposten

10-åring byr på 10 meter kake

Røa Senter feirer seg selv tre dager til ende. Foto: Fredrik Eckhoff

Hva gjør man når kjøpesenter feirer sine første 10 år? Jo, man baker og inviterer til fest.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2016 kl 08:58

RØA: Butikker har det vært på oversiden av Røakrysset i flere mannsaldre, men det er i disse dager 10 år siden Røa fikk et ordentlig kjøpesenter. Derfor inviterer butikkene og senterleder Lise Bjerkenes til fest tre dager til ende, og det starter allerede torsdag formiddag.

Starter torsdag

– Festen starter i dag, torsdag. Klokken 11 kommer barn fra Lysejordet skole og synger, og da blir det også pølsefest. Det blir gratis pølser, og så får vi se hvor lenge det varer, smiler Bjerkenes. – Det kommer til å gå noen kilo!

LES OGSÅ: Kvinne til sykehus etter påkjørsel i Røakrysset

Fredag kommer butikkene og flere andre aktører til å ha stands inne på senteret.

– Dessuten har butikkene gode tilbud og kampanjer. Dette blir vel så bra som «black friday», mener senterlederen, som lover goodiebags og ekstra stas for kundene.

– Vi skal vise at vi setter litt ekstra pris på kundene våre i disse dagene, sier hun.

Stor dag, stor kake

Lørdag blir den store bursdagen, og rundt klokken 11 skal den enorme kaken stå klar. Hele 10 meter skal den være når den er klar til å gås løs på av små og store. Lørdag har også representanter fra Røarevyen meldt sin ankomst, og disse vil naturligvis promotere det store showet som spilles fra fredag 4. til torsdag 10. november i Hovseter skoles aula.

Dessuten, opplyser Bjerkenes, blir det også noe av interesse for dem som ønsker å se litt på hvordan Røa var tidligere, ettersom Vestre Aker historielag skal være på plass i senteret på lørdag. Utdeling av premier fra den store Stolpejakten blir det også på formiddagen, og det skjer ved Anton Sport.

Flere nyheter på Akersposten.no:

Kvinne til sykehus etter påkjørsel i Røakrysset

Får ikke bygge disse husene på Røa

300 kvadrat for 30 millioner i Bydel Ullern

"Ding, ding, ding" på Abbediengen blir gransket

Ullern midtbanejuvel prøvespiller for europeisk storklubb

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...