– Vi må vinne resten

Ina Skaug (nr 28) jubler sammen Røas toppscorer Lisa Marie Karlseng Utland. Foto: Røa Dynamite Girls

– Jeg har selvfølgelig lyst til å ende opp som toppscorer, men det er det mange andre som har lyst til også, sier Røas spydspiss Lisa Marie Karlseng Utland.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.08.2017 kl 09:18

Akersposten
Akersposten Media

RØA: I noen dager i forrige uke var hun toppscorer i Toppserien med sine 12 mål, som hun har scoret på de 13 kampene hun har vært på banen i årets sesong.

Det var de to målene i kampen mot Kolbotn som førte henne til toppen av listen, før Guro Reiten scoret denne helgen for LSK og nå har 13 mål – og henviste Røas landslagsspiss til andreplass.

Beste sesong

Dagbladet skriver at Karlseng Utland til nå har 12 mål på én sesong som rekord, og dermed ligger 2017 an til å bli hennes klart beste. Avisen skriver at spissen ikke liker fokuset på egne prestasjoner spesielt godt.

– Jeg liker egentlig ikke å snakke om det. Jeg har selvfølgelig lyst til å ende opp som toppscorer, men det er det mange andre som har lyst til også, sier hun.

Til tross for egen suksess, ligger Røa litt beskjedent til på femteplass, og det er fire poeng opp til Stabæk, som har en kamp mindre spilt, på bronseplass. Det er altså fremdeles en liten sjanse for medaljejubel på Røabanen, slik det var for to år siden, da laget ble nummer tre.

Et lite håp om medalje

– Det har vært en del skuffende poengtap, og jeg skulle ønske vi tok tre poeng i stedet for ett i en del kamper. Vi mangler det siste lille, og noen tap har vært skikkelig sure, sier hun til Dagbladet. – Vi må vinne resten, og være veldig heldig med de andre lagenes resultater, mener hun.

Mot tidligere lagvenninner

Neste seriekamp er hjemme på Røabanen lørdag klokken 15 mot Trondheims Ørn, som Lisa Marie Karlseng spilte for i fjor.

LES OGSÅ: – Vi ønsker å gi folk et lite spark bak

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse