Ullerns midtbanejuvel prøvespiller for europeisk storklubb

Felix Myhre er i dag på plass hos storklubben Ajax i Amsterdam, på prøvespill hele uken. Foto: Petter Myhre

Stortalentet til Ullern, Felix Myhre (17), er interessant for mange større klubber. Søndag reiste han til en av Europas beste på spillerutvikling.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.10.2016 kl 16:46

Akersposten
Akersposten Media

RULLERN: Det er Ullern IF som melder på sine nettsider mandag at unggutten har reist på treningsopphold hos AFC Ajax i Amsterdam. Dette er en klubb som har ledet an i utviklingen av fotballspillere i flere tiår, og som har vært forbilde for mange andre klubber i Europa når det gjelder spillerutvikling.

"Han skal den kommende uken trene med G19-laget til kanskje verdens beste spillerutviklingsklubb. Laget trenes av den tidligere målfarlige Ajax, Inter og Lazio spilleren, Aron Winter,» skriver Ullern på sine sider.
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag trener han med klubben, mens lørdag er han gjest på Ajax’ kamp mot Excelsior på Amsterdam Arena.

Tilbake etter skade

"Felix hadde i år en veldig god pre-season og startet sesongen på en god måte blant annet med mål i cupkampen borte mot Kvik Halden. Uheldigvis ble store deler av sesongen spolert med en meniskskade som tok lengre tid enn ventet. Nå er han derimot tilbake for fullt og fikk med seg de siste sju seriekampene hvor han har levert flere gode prestasjoner, samt deltatt på en landslagssamling og hospitert med Strømsgodset,», skriver Ullern.

Dette har ført til at flere store klubber både i Norge og utlandet følger midtbanespilleren nøye.

Sesongen for Ullern i 2. divisjon ga for øvrig en 12. plass på tabellen, og nedrykk – med et lag som har mange svært unge talenter, ikke bare Felix Myhre. Trener Ole Johan Aas uttalte til Akersposten før siste kamp at han tviler sterkt på at vi får se Myhre i Ullern-drakt neste sesong. Les intervjuet med trener Aas her.

Flere saker om Ullern Fotball:

Felix: – Jeg vil prestere enda bedre enn jeg gjorde før skaden

Mørke skyer over Ullern, men sjefen er optimist

Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

"Norsk" storlag finsiktet Felix

Flere nyheter på Akersposten.no:

Ikke et sete ledig da nye Røa torg ble presentert

Tok smuglere i "Scarfaces" nettverk på Ris

Bydelen krever 10 prosent av utbyggere

– Jeg drømmer om å lage ungdomsklubb på Røa

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Tilbake til forsiden på Akersposten.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse