Ullern lover å gi Stabæk tøff kamp i NM-semi

ULLERN TIL NM-SEMI: Bakerst fra v: Ass. trener Jørgen Styrmoe, Henrik Brune, spillende trener Rickard Fridtjofsson, Fredrik Løland, Simen Stockinger, Emil Holmer, Gustav Enhagen, Oskar Bremler, Nicolai Pedersen, Truls Larsen og ass. trener Terje Pedersen. Foran fra v: André Pedersen, Nikolai Schau, Mikkel Hæger, Linus Karvik, Lars Johanson, Vemund Torkildsen, Christopher Killi og Thomas Bang Johansen. Martin Hjemdal var ikke tilstede.

Ullerns herrelag i bandy imponerer og overrasker i NM-sluttspillet. Det nyopprykkede laget møter onsdag kveld meritterte Stabæk i første av tre semifinalekamper etter at Drammen ble lett match i kvartfinalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.03.2016 kl 11:19

Akersposten
Akersposten Media

ULLERN: Ullerns A-lag har de to siste sesongene i 1. divisjon vunnet serien overlegent. Etter siste sesong ble eliteserien utvidet fra 8 til 10 lag, og Ullern rykket derfor direkte opp i eliteserien.

Etter at serien var ferdigspilt i februar, hadde laget prestert å ende midt på tabell, på sjetteplass. De åtte beste lagene gikk til NM-sluttspill, og i kvartfinalen møtte de lag nummer fire, Drammen.

Historisk innsats

Det som på papiret så ut til å bli hard motstand for Ullern, ble aldri det, da de åpnet best av fem kamper-oppgjøret med tre strake seirer i forrige uke. Dermed er Ullern oppsiktsvekkende nok i semifinale i sluttspillet.

– Kan Ullern vise til slike resultater i bandy tidligere? spør vi lagets oppmann Sverre Stockinger. Han forteller at de har sjekket, men ikke er sikre på om Ullern noen gang har vært så langt fremme.

– Dette er i hvert fall det beste vi har gjort det i nyere tid, slår han fast.

Har troen

I semifinalene, som spilles best av tre kamper, møter Ullern nå Stabæk, som åpner med hjemmekamp. Kampen spilles altså på Stabekkbanen onsdag klokken 19.

Neste kamp går fredag 4. mars klokken 19 på Ullernbanen, og oppmann Stockinger lover god stemning og mye folk på tribunen.

– Junioravdelingen trår til med griller, og vi håper det blir stappfullt med folk, sier han.

– Hva med laget? Har de tro på at det er mulig å slå ut Stabæk, som er en stormakt i norsk bandy Norges i moderne tid?

– Gutta er offensive og syns dette er kjempespennende. De tror det er mulig å vinne, sier Stockinger, som vet at det er Stabæk som har favorittstempelet.

– Hos oss er det senkede skuldre, og vi skal nyte det hele, sier han til Akersposten.no.

Slik spilles semifinalene mellom Ullern og Stabæk:
1. semifinale, Stabekkbanen onsdag 2. mars kl. 19.00

2. semifinale Ullernbanen fredag 4. mars kl. 19.00

Evt 3. og avgjørende semifinale Stabekkbanen søndag kl. 18.00

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse