ANNONSE
Annonse

Sterkt NM-sølv til Aker-jenter

Jenter 18 år, rekruttlaget til Aker Topphåndball, samarbeidssatsingen mellom Njård og Ullern, klinte til med sterk sølvmedalje i helgen. Foto: Aker Topphåndball

Helgens kamper ga NM-sølv i håndball til Aker Topphåndball J18.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2018 kl 13:01

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Lokale håndballspillere har bitt godt fra seg i Lerøy-serien. Her er rapport fra lagleder Cecilie Calisch:

Femte og siste runde i NM for 18-årslag i håndball ble arrangert i Drammenshallen i helgen. LERØYserien består av 16 lag i hver klasse, jenter og gutter.

Aker Topphåndball gikk inn i siste runde med 10 seiere, ett tap og en uavgjort. Medaljemulighetene med en 2.plass så langt var et spennende utgangspunkt. Utfordringen var at Nit/Hak på førsteplass hadde 12 seiere så langt i Lerøy.

Den første kampen lørdag 21. april vant Aker TH over Sarpsborg, som endte på en 3.plass i NM. Andre og siste kampen lørdag var Charlottenlund fra Trondheim motstander. Etter første omgang lå Aker TH ti mål bak og Aker TH klarte ikke å hente inn hele forspranget til Charlottenlund. Aker TH tapte kampen, og det betyr, trass i at Nit/Hak som lå på førsteplass, tapte mot Sarpsborg, at gullet var tapt.

Søndagens kamp mot Nit/Hak ble en kamp om sølv eller bronse. Aker TH møte uthvilt og godt forberedt til siste kamp og publikum ble underholdt med mye bra håndball.

Etter to ganger 25 minutter sto det 23-22 til Aker, og en seier mot gullvinnerne var et faktum.

Aker Topphåndball leverte en solid NM for J18 den første gangen de deltok i dette mesterskapet. Ane Mällberg og Mats Haakenstad har trent Aker TH Rekrutt og vært viktige bidragsytere for gode resultater sammen med entusiastiske og treningsvillige håndballspillere. Karoline Lund kom på talentlaget i NM J18 denne sesongen.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse