Stabæk vil erobre Oslo vest

Skal Oslo vest bli Stabæk-land? Ja, mener sportslig leder i Stabæk. Hva mener du? Foto: Fredrik Eckhoff

Sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, mener de skal bli «Oslos klubb» i løpet av de neste tre til fem årene. Da må de i så fall «ta» Oslo vest. Klarer de det?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.10.2017 kl 11:56

Akersposten
Akersposten Media

Gallup

Hvilken klubb holder du mest med av disse to?

Stabæk
Vålerenga

Vis resultat

OSLO VEST: I mangel på et eliteserielag i Oslo vest, kjemper to klubber om vestkantfolkets gunst. VG skriver nå at sportssjefen i Stabæk nmener at det blir mer naturlig for oss i Oslo vest å heie på Stabæk enn på Vålerenga.

– Når de flytter til østkanten, så åpner det seg opp et marked for oss på vestkanten av Oslo. Nå kommer de (VIF) tilbake til røttene sine på østkanten, og det tror jeg er veldig positivt for oss for å ta mer av det markedet, sier han til VG.

Vålerenga ligger nå tre poeng bak Stabæk på tabellen, med én kamp mindre spilt. Olsen er ikke videre imponert over hva Vålerenga har fått til i år.

– Jeg vet ikke hva som skjer der borte som gjør at de ikke får til å prestere på det nivået de har lyst til. De sa at de i år ønsket å kjempe om medalje. Det ser dårlig ut nå iallfall. De har noen ting de må finne ut av, sier han.

Vålerenga-leder Erik Espeseth sier blant annet dette til VG:

– Vi har ikke behov for å karakterisere andre klubber. Vi ønsker heller å bruke all vår tid og fokus på å bygge Vålerenga til en stabil toppklubb, sier Espeseth.

Gi din stemme!

Så er spørsmålet: I mangel av Lyn i toppen av norsk fotball, hvilken klubb har flest fans i Oslo vest nå? Vålerenga eller Stabæk? Stem i gallupen!

Les hele VG-saken her

PS! Lørdag klokken 18 møtes de to lagene til kamp på Nadderud.

Les også: – Meg får du ikke til å briste

Her er de nye bomprisene

Boliger for funksjonshemmede i kvikkleiretrøbbel

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse