Siste Røa-finpuss forstyrret av skader

SKADET: Spenstige Caroline Hovland fikk seg en ufrivillig tur til legesjekk på lørdag på La Manga. Her fra forrige treningsleir samme sted tidligere i vinter. Foto: Røa Media

Skader på sentrale spillere og tap i treningskamp. En snau uke før sesongstart lar Dynamite GIrls seg likevel ikke knekke. Trener Geir Nordby tro laget har en fin miks av ungt og gammelt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.03.2016 kl 15:54

Akersposten
Akersposten Media

RØA/LA MANGA: 0-2-tap mot topplaget Avaldsnes i siste treningskamp ble fulgt opp av flere spillere til legesjekk på trening i helgen. Dynamite Girls har fått et par trøkker de siste dagene, men også fått positive meldinger:

«Kristin Carlson fikk beskjed om at det ikke var brukket ribbein som først fryktet. Så da håper vi å se den glade svensken vår tilbake i aksjon om ikke lenge, skriver Dynamite Girls på sine nettsider.

Skaden på Caroline Hovland på spilldelen på trening lørdag satte sitt preg på siste del av treningsøkten. "Turen gikk direkte til sykehuset for å sjekke omfanget av skaden, der også Isabel Bårdsgjære ventet for å få tatt bilde av en skade som forekom på en treningsøkt i etterkant av Avaldsnes-kampen,» skriver Dynamite Girls.

Uavklart kneskade

På telefon fra La Manga får vi en prat med trener Geir Nordby, som kan fortelle at Hovland skadet seg i kneet, og det blir ikke avklart før spillerne kommer hjem til Norge, hvor alvorlig skaden er.

Treneren er ellers veldig fornøyd med utviklingen han har sett på treningsleiren de siste dagene.
– Vi fikk en god bekreftelse i dag på bra nivå, sier Nordby, som ser frem til serieåpningen hjemme på Røabanen mandag 28. mars mot nyopprykkede Urædd.

Tror på nivåhevning

– Nå gleder vi oss til første seriekamp. Vi skal fremstå som et bedre lag enn vi har gjort i vinter, sier Nordy til Akersposten.no. Han understreker at serieåpningen alltid er spesiell.
– Alle kommer til å inn med krumma rygg, sier han og sikter helt sikkert også til Urædd, som altså debuterer i toppen.

Nordby mener Røa Dynamite Girls anno 2016 er et spennende lag, med god balanse i forhold til ungt og gammelt.
– Vi har en fin miks. Med full blomst kan dette bli en god match, sier han.

På serieåpningen håper Nordby Røa-folk tar turen til Røabanen for å støtte Dynamite Girls. Vi har tidligere skrevet om prisen på sesongkort, som ikke er avskrekkende, 400 kroner eller 600 kroner (inkl kaffe og vaffel).

Les hele blogginnlegget på Dynamitegirls.no her

Flere nyheter på Akersposten.no:

Holmenkollen kapell: Flaggstangen var 90 prosent råteskadd

Rusinstitusjon blir flyktningebolig

Lanserer idé om pil til venstre i Smestadkrysset

Ser du hvor dette er? 13.000 historiske bilder tilgjengelige

Restaurantsjef raser mot VM i skiskyting

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse