ANNONSE
Annonse

Røa Dynamite Girls gjentar auksjonssuksess

Daglig leder i Røa Dynamite Girls kjører i gang nettauksjon lørdag, med en knallrød Fiesta som en av salgsvarene, levert av RøhneSelmer Røa, her ved daglig leder Torgeir Stadheim. Foto: Fredrik Eckhoff

En sprek bil i knallrød Røa-farge er toppen av kransekaken når Røa Dynamite Girls’ nettauksjon nå er i gang igjen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 15:54

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: – Når auksjonen starter lørdag 15. oktober klokken 15, vil det være nærmere 100 produkter ute til salgs gitt i fra 46 ulike bedrifter, sier daglig leder for Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl. – Auksjonen har produkter et hvert hjem har brukt for, og den har også produkter som ikke finnes noen andre steder enn på auksjonen.

Her finner du Røa Dynamite Girls' nettauksjon!

Rosinen i pølsa?

Det mest iøynefallende denne gangen er nok bilen som RøhneSelmer Røa har bidratt med til en meget god pris. Det betyr at bilen, som er en velutstyrt Ford Fiesta ST-Line til veiledende pris 249.000 kroner, får en startpris på 214.900 i auksjonen. Selv om bilen skulle gå for den prisen, har Røa tjent en god slump penger på bilen.

– Bilen kan sees hos oss i hele auksjonsperioden, sier daglig leder hos RøhneSelmer Røa, Torgeir Stadheim til Akersposten.no.

– Ellers er det svært gledelig er at mange av bedriftene som var med på auksjonen i april, er med på vår nye auksjon, sier Egedahl. – Det tar vi som et tegn på at vår første auksjon også var en suksess for bedriftene som var med.

Unike klær

Han nevner som et spennende eksempel at auksjonen har fått inn flotte klær til barn fra Appaman.

– Merket selges i dag ikke i Norge, men de vil forhåpentligvis åpne nettbutikk Appaman.no i slutten av oktober, noe som gjør at Appaman-produktene på vår auksjon ikke kan kjøpes noen andre steder, sier han.

Auksjonen har dessuten mange produkter som er rettet inn mot oppussing eller vedlikehold av hus og kropp. Nå kan du starte arbeidet med å finne noen gode tilbud og samtidig støtte Røa-jentene på Røa Dynamite Girls’ nettauksjon! sier Egedahl.

Han forteller at det tilsammen er varer til en salgsverdi opp mot 400.000 kroner i auksjonen, og han håper at Røa Dynamite vil sitte igjen med et overskudd på et sted rundt 80.000 viktige kroner til drift av laget. Auksjonen varer til 5. november.

Her finner du Røa Dynamite Girls' nettauksjon!

Flere nyheter på Akersposten.no:

– Geir er Norges fremste lagbygger og bør bli landslagssjef

Røa til cupfinale: – En helt utrolig følelse

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse