Offensiv hovedtrener: - Flere spillere gjør det verdt å ta turen til Ullernbanen!

SESONGDEBUTERER PÅ ULLERNBANEN: 3. divisjonslaget Ullern og hovedtrener Ole Johan Aas (t.h) møter Østsiden lørdag. FOTO: Ullern Fotball og Oddveig Helland

Ullerns beste menn er klar for årets første hjemmekamp i egen hule. Og det finnes lovende unggutter du burde kaste ekstra blikk på, til tross for at lagets største stjerne forlot talentfabrikken ...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.04.2017 kl 19:47

Akersposten
Akersposten Media

ULLERN: - Vi har en ung, ambisiøs spillerstall med mange lokale gutter. Kombinerer man dette med at vi ønsker å spille fotball langs bakken slik at nevnte gutter skal få vise frem sin ypperlige teknikk, håper og tror jeg det er grunn nok til å møte opp på Ullernbanen i 2017, forteller den populære hovedtreneren, Ole Johan Aas, dagen før dagen.

Seriepremièren mot avdelingsfavoritten Sarpsborg 2 tirsdag (tap 1-4), beskriver han som årets desidert vanskeligste kamp. Nå lover han imidlertid at Ullern-guttene skal riste av seg opplevelsen i Østfold – og ser med optimisme på kampene som ikke er spilt.

- Jeg forventer en sesong med mange jevne og tette kamper der vi skal gjøre alt vi kan for å dra matchene i land i vår favør, sier Aas.

God utviklingsarena

Hovedtreneren forteller det er viktig med unge, lokale spillere i stallen: Et sted der ungdommene kan få et tilbud, som gjør at de som virkelig vil, blir så gode at de kan spille på klubbens a-lag.

- Det er en slik klubb vi ønsker å være. Det lykkes vi bra med pr. dags dato, og én har også blitt for god for oss, sier Aas – og sikter til Vålerengas ferske nummer 23.

Etter fjorårets sesong forsvant som kjent stortalentet Felix Myhre til VIF, etter å ha vært under vingene til den unge sjefstreneren - og spillerutvikler Alexander Bendiksen - i flere sesonger.

Saken fortsetter under bildet.

Se bildet større

FORLOT ULLERN FØR ÅRETS SESONG: Midtbanestrateg Felix Myhre (t.v) tilhører nå Vålerengas rekker. FOTO: Ullern Fotball

Aas vil derimot ikke love at en ny Felix fostres i Oslo vest.

- Men, jeg har god tro på at vi har flere som med hardt arbeid over tid, kan komme seg opp på det nivået han per dags dato er på. Via å være seg selv og ikke bry seg som så mye om alt annet, sier Aas – og understreker i god trenerånd:

- Det viktigste de gjør er å fokusere på hverdagen i Ullern, så får fremtiden bli en konsekvens av arbeidet man legger ned i Ullern-drakt, sier han.

Kollektivet er viktigst, men ...

På spørsmål om det er noen spillere supporterne nå burde bite seg merke i, forteller Aas at laget i første rekke er tuftet på et kollektivt fundament, men at det også finnes individualister som gjør det verdt å ta turen til CC Vest Arena.

- Vi har mange artige ferdigheter å by på i stallen. Noen vil for eksempel like å se Håkon Rekdal løpe fra alle og sparke ballen i mål, eller at Sebastian Remme Berge dribler en motstander. Andre vil like å se Thomas Lia eller Jonas Brauti redde et skudd.

- Vi skal stå samlet 100 prosent i hver eneste kamp, gjøre alt vi kan for å spille fin angrepsfotball, samt forsvare oss med nebb og klør, avslutter en offensiv hovedtrener.

Kampstart Ullern – Østsiden er lørdag klokken 14 på CC Vest Arena.

LES OGSÅ: 2 100 treningstimer, 600 individuelle økter, 170 en til en-samtaler

LES OGSÅ: Ullern 2-spiller kastet bensin på bålet for utskjelt regel

LES OGSÅ: Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse