Neste høst står dette bygget klart – nå skal én million samles inn

Diskret plassert foran og under drivingrangen skal garderober og kafé bygges i løpet av det neste halvåret.

Så fort golfsesongen er over, går Røa IL i gang med å bygge garderober og kafé ved kunstisbanen. Nå skal det samles inn den siste millionen til prosjektet.

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

BOGSTAD: Denne sesongen er den siste i provisoriske garderober for Røas bandyspillere. Bogstad kunstisbane skal få ordentlige garderober og en kafé, og denne skal ligge foran utslagsområdet til drivingrangen, i forkant av kunstisbanen. Byggingen starter i høst, og bygget skal stå ferdig til våren.

Det planlagte bygget vil bli på 400 kvadratmeter og vil romme fire garderober, toaletter, dusjer og kafeteria med kjøkken. Bygget vil ligge lavt i terrenget.

Satser på giverglede

Røa IL har fått ni millioner kroner i tilskudd fra Oslo kommune til å realisere bygget. Dermed mangler det rundt én million kroner, som klubben nå skal samle inn.

– Pengene skal vi skaffe blant annet gjennom dugnadsinnsats fra Røa bandy. Vi skal skaffe en del gjennom venner og bekjente. I tillegg må vi samle inn penger, blant annet gjennom å selge andelskort, sier styremedlem i bandyavdelingen, Preben Rynning Myrvoll, til Akersposten.no. Han forteller at unge bandyspillere vil gå rundt i Røa-området og banke på dører.

– Tanken er at man skal kunne bidra med hva som helst. Man kan velge en predefinert sum, eller noe annet, sier Rynning Myrvoll, som trekker frem Røa-veteranene som et godt eksempel på giverglede.

– De har sagt at de skal bidra med kjøkkenet til kafeen, sier han.

Har troen

– Har du tro på giverglede blant folk?

– Ja, jeg har det. Å bruke noen hundre eller noen tusen kroner når man har barn som spiller bandy, har jeg tro på at mange vil gjøre. Tilbudet vårt gir en solid verdi for barn og ungdom, som mange skjønner koster penger. Dette er en fin måte for foreldre å bidra på, slik at vi igjen kan glede deres barn, sier han.

– Det er veldig bra trykk på banen, både fra skoler og andre, og det er jo bra. Vi ser vennegjenger som møtes og går på skøyter, og det er både unge, eldre og familier. Det er folk her hele tiden. Vi har tro på at folk skjønner at det koster litt penger å bygge opp, sier han.

Planen er at bygget skal stå ferdig til våren, og at det er innredet og klart til bruk når neste sesong starter høsten 2018.

Her kan du finne ut mer om Røa ILs nye bygg på kunstisbanen på Bogstad – og hvordan du kan yte en skjerv.

Les også: Har lett etter Thillie (4) i mer enn to uker

Kirkenær Ballettskole: Nye eiere og ny fremtid

Budsjett 2018: Slik vil han bruke 71 milliarder kroner

Følg Akerposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse