Nå må Ullern slå tilbake på hjemmebane

ULLERN MÅ VINNE FREDAG: Fredag kl 19 møter disse gutta Stabæk til andre kamp i NM-semifinleserien. Bakerst fra v: Ass. trener Jørgen Styrmoe, Henrik Brune, spillende trener Rickard Fridtjofsson, Fredrik Løland, Simen Stockinger, Emil Holmer, Gustav Enhagen, Oskar Bremler, Nicolai Pedersen, Truls Larsen og ass. trener Terje Pedersen. Foran fra v: André Pedersen, Nikolai Schau, Mikkel Hæger, Linus Karvik, Lars Johanson, Vemund Torkildsen, Christopher Killi og Thomas Bang Johansen. Martin Hjemdal var ikke tilstede. Foto: Privat

Skal det bli en tredje og avgjørende NM-semifinale i bandy, må Stabæk slås på Ullernbanen fredag. Onsdag viste Ullern at de kan spille jevnt med favorittene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.03.2016 kl 10:31

Akersposten
Akersposten Media

ULLERN: Ullern bandy spiser kirsebær med de store denne sesogen, etter sjetteplass på tabellen det første året etter opprykket. I forrige uke feide de Drammen ut av NM-sluttspillet med 3-0 i seirer. Onsdag kveld møtte de Stabæk, som er minst et par strå hvassere, på bortebane i semifinaleserien, som spilles best av tre kamper.

Jevnt og målfattig i første omgang

Ifølge Budstikka var det en jevnspilt førsteomgang, der Ullern gjerne kunne tatt ledelsen. Det var kun en god Stabæk-målvakt som avverget nettopp dette da Fredrik Løland fyrte av et godt skudd fra 10 meter.

Men minuttet før pause tok Stabæk ledelsen, og utover i andre omgang var det spennende helt til Stabæk gikk opp til 3-1 og 4-1 i det lett ufyselig været på Stabekkbanen.

Til slutt ble det 5-3 til vertene, som er favoritter til å ta pokalen hjem til slutt.

– Stabæk vinner vel på rutinen, og vi hadde mye stang ut. Det kunne like gjerne blitt 5-5, sier oppmann Sverre Stockinger.

– Vi skal ta dem hjemme på fredag, slik at det blir en avgjørende match på søndag, sier han.

Laget har for tiden tre faste førstelagsspillere ute med skade, men det er ingen unnskyldning, ifølge Stockinger, som sier han er over all forventning fornøyd med det laget har prestert denne sesongen.

– Nå ser vi på hver kamp som en bonuskamp.

Møt opp fredag på Ullernbanen!

Men Ullerns fremadstormende bandyherrer har nok ikke planlagt å la Stabæk få det enkelt. Fredag klokken 19 er det ny kamp, og da skal det spilles på hjemmebane. Sverre Stockinger har lovet god stemning, ettersom han tror det blir mye folk på tribunen i denne historiske kampen på Ullern. Det er ikke hverdagskost at Ullern blander seg inn i tetstriden i norsk bandy.

Stockinger skryter av oppslutningen av Ullern-supportere på bortebane.

– Det var veldig lyd i dem! sier oppmannen.

– Junioravdelingen trår til med griller, og vi håper det blir stappfullt med folk, sier Stockinger, som tidligere i uken sa til Akersposten.no at gutta er offensive og tror det er mulig å vinne.

– Hos oss er det senkede skuldre, og vi skal nyte det hele, sa han.

Slik spilles semifinalene mellom Ullern og Stabæk:
1. semifinale, Stabekkbanen onsdag 2. mars kl. 19.00 (Resultat 3-5, Ullerns mål ble scoret av: Rickard Fritjofsson, Henrik Brune og Nikolai Schau)

2. semifinale Ullernbanen fredag 4. mars kl. 19.00

Evt 3. og avgjørende semifinale Stabekkbanen søndag kl. 18.00

LES OGSÅ:
Ullern lover å gi Stabæk tøff kamp i NM-semi
Budstikka: Stabæk et steg nærmere NM-finale
Aftenposten: Bandysvensken håper på nytt NM-gull

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse