– La oss gjøre tribunen rød!

Røa-jentene håper at enda flere seter fylles når siste hjemmekamp spilles lørdag 28. oktober klokken 13 på Røabanen. Kommer du, tjener faktisk klubben penger – og du kommer inn gratis! Foto: William Myhre

Kan Røa klatre oppover fra sin femteplass på de siste to kampene? Og samtidig fylle tribunen i siste hjemmekamp lørdag?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2017 kl 18:44

Akersposten
Akersposten Media

RØA: Røa har fremdeles en ørliten sjanse til å kapre tredjeplassen i Toppserien, men skal det skje, må Stabæk tape sine to siste kamper – helst med flere mål – mens Røa må vinne sine siste to kamper klart.

Mer realistisk er troen på at Røa kan klatre til fjerdeplass, og da må laget som akkurat nå ligger på denne plassen, Klepp, slås hjemme på Røabanen lørdag klokken 13.

Vil fylle tribunen

Nå håper dynamittjentene at Røa-folket vil gå mann av huse for å gjøre det de kan for å hjelpe laget til å banke Klepp lørdag.

– Vi husker med glede det engasjementet Røas befolkning viste da vi spilte cupfinale i Telenor Arena i fjor høst. Over 2000 Røa-supportere tok veien. Foran årets siste hjemmekamp kan vi ikke love like varme forhold, men viljen til å vinne fotballkampen er minst like stor, sier daglig leder i Røa Fotball Elite, Tom Inge Egedahl til Akersposten.

– Vi så under fjorårets cupfinale at laget løftet seg med den massive støtten de hadde fra supporterne. Vi er overbevist om at med fulle tribuner i den avgjørende kampen mot Klepp lørdag, vil laget på nytt løfte seg og ta hjem tre ekstremt viktige poeng, sier han.

Viktig å avslutte godt

Ser vi bort i fra topp tre i Toppserien, som nesten er avgjort, er det fem lag som kjemper om å komme topp seks.

– De som faller utenfor topp seks, må finansiere sin egen treningsleir neste år. For damelagene er det en stor utgift som det er vært å kjempe for, sier Egedahl. Med dette utgangspunktet kommer det til å bli mange tette og spennende oppgjør neste to ukene for disse lagene.

– Med seier over Klepp er sannsynligheten stor for at Røa Dynamite Girls blir topp seks, sier han.

Verdens beste dugnad for Røa-jentene

Med kampanjen «Kommer du på kampen» tilbyr Røa Dynamite Girls gratis inngang til alle og gratis popcorn til de under 15 år. Likevel tjener klubben faktisk penger på at du tar turen! Dette skjer slik:

– Dette er mulig ved at mange bedrifter og privatpersoner har valgt å støtte «Kommer du på kampen» med et valgfritt kronebeløp per tilskuer som kommer. Når du kommer på kampen, bidrar du til at inntektene til Røa Dynamite Girls øker med et antall kroner, sier Egedahl.

Dette betyr altså at det er helt gratis å komme inn på kampen lørdag klokken 13 på Røabanen – OG klubben får et beløp per tilskuer. Det trekkes dessuten ut vinnere av flotte premier blant dem som velger å være bidragsytere til kampen. Kan du tenke deg å støtte Røajentene med på et valgfritt kronebeløp, kan du gjøre det her.

Det er altså flere gode grunner til å legge turen til Røabanen lørdag 28. oktober klokken 13.

– La oss gjøre tribunen rød. Ta med venner og familie til Røabanen. Røa-jentene vil sette enorm pris på ditt besøk, sier Egedahl.

Lokale gründere: – Sportstøy er blitt high fashion

Eldre kvinne fralurt gullsmykke på Lilleaker

Boligbrann på Lilleaker

Heming-gutten Morten Thorsby drømmer om å avslutte karrieren i Lyn

Butikk på Vinderen runder 30

De lever et hundeliv – og digger det!

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse