– Kan fort bli mange mål og god underholdning

HJEMMEJUBEL IGJEN? Etter seier i serieåpningen mot Urædd var det god stemning blant Røa Dynamite Girls og trener Geir Nordby (foran, til v). Søndag klokken 13 er det hjemmekamp mot Medkila. Foto: Fredrik Eckhoff

Selv om noen nøkkelspillere er ute med skade, tror trener Geir Nordby at Røa kan ta tre poeng mot Medkila søndag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.04.2016 kl 15:22

Akersposten
Akersposten Media

RØA: – Vi skal greie å stille 11 spillere! sier Nordby. Han lar seg slett ikke knekke av at enda en spiller ble satt på sidelinjen i kampen mot LSK i forrige runde. Da var det offensivt viktige Kristin Carlsson som fikk en kneskade.

– Det var noe med et bånd dessverre, sier Nordby. – Hun har vært et kreativt kraft og et friskt pust, så det var innmari synd.

I forsvaret er Hedda Gardsjord usikker på grunn av en hamstringskade i låret. Og spillere som Elen Botten, Sunniva Wiencke, Caroline Hovland og Eline Johansen er alle skadeplaget.

Tror på seier

Men mot Medkila, som av de fleste eksperter trekkes frem som en klar dumpekandidat, tror treneren at det er stor mulighet for tre poeng for Dynamite Girls, slik de klarte i serieåpningen mot Urædd.

Se bildet større

AVGJORDE: Mot Urædd avgjorde Therese Sessy Åsland på frispark. Viser hun frem skuddfoten søndag?

– Medkila er spådd nord og ned, for å si det mildt, men i starten av sesongen er alle fulle av entusiasme, sier Nordby. – De har noen kvikke spillere som er unge og fremadstormende. Men jeg forventer at det blir seier, sier han.

– Det er bare å ta turen til Røabanen. Her kan det fort bli mange mål og god underholdning, sier han.

På den positive siden kan det nevnes at en nøkkelspiller som Synne Skinnes Hansen er i full fart igjen etter litt skadetrøbbel. Dessuten har laget stadig mange spillere som kan skape sjanser, blant andre målscoreren i den første kampen, Therese Sessy Åsland.

Kampen spilles søndag 17. april klokken 13 på Røabanen.

De to første kampene i Toppserien har for øvrig gått slik for Røa: Røa-Urædd 1-0 og LSK-Røa 2-0

Lønner seg med sesongkort

PS! Akersposten minner om at det stadig lønner seg å investere i sesongkort hvis man har lyst til å få med seg hjemmekampene til Røa denne sesongen! Vanlig billettpris er 100 kroner pr kamp. Med 10 hjemmekamper igjen er det helt klart lurt å legge 400 kroner på bordet søndag, slik at man sikrer seg et sesongkort i sølv.

Vet du at du uansett kommer til å rusle bort til boden og kjøpe deg vaffel og kaffe, kan du like gjerne slå til på gullkort. Da er vaffel og kaffe inkludert!

Les mer om Røa Dynamite Girls her:

– Vi visste det ville bli en krigekamp

"Jeg drømmer om kaffe, vaffel og festfotball"

Se hva det koster å se disse jentene spille

Les også:

Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

Yasmin fra Røa drømmer om missetittel

Sykkelvei vil kutte i 38 Røa-eiendommer

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse