– Jeg vil prestere enda bedre enn jeg gjorde før skaden

SKADD HÆRFØRER: Felix Myhre (t.v) blir spådd en lysende fotballkarriere, men er nå satt på sidelinjen med ødelagt menisk. Her er han avbildet i årets første cuprunde, som fersk Ullern-kaptein, mot Kvik Halden. FOTO: Petter Myhre

Ullerns midtbanejuvel – Felix Myhre (17) – prøvespilte for tysk storklubb, var fast på ungdomslandslaget, trente med Strømsgodset og var én av Oslo-lagets kapteiner. Så røk menisken.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.05.2016 kl 23:00

Akersposten
Akersposten Media

ULLERN: – Å være skadet er selvfølgelig aldri noe gøy, og det verste er ikke å kunne delta på treninger eller kamper, sier Felix Myhre til Akersposten.no.

Onsdag opererte Ullerns sentrale midtbanespiller kneet, etter at foten ble hengende fast i kunstgresset under en individuell treningsøkt forrige uke.

Nå er 17-åringen innstilt på å slå kraftig tilbake på med fotballsko på beina.

– Det skulle ta mellom 5-6 uker, men jeg satser på at jeg kan komme tilbake så fort som mulig. Jeg vil komme tilbake og begynner å bli bedre igjen. Helst prestere enda bedre enn jeg gjorde før skaden, sier Myhre som i vår hospiterte regelmessig med Strømsgodset.

Vellykket operasjon

– Meniskskader skjer ofte litt ut av det blå, så også denne. Ingen dueller eller slikt involvert, bare uflaks, sier lagets hovedtrener, Ole Johan Aas (29)- og toner ned skadeomfanget.

- Det er en enkelt skade, som det er null stress å bli bra fra, sier Aas.

Ifølge Ullerns Fotballs Facebook-side skal det medisinske inngrepet ha gått som planlagt. Det gjør at klubben også håper den lovende unggutten er spilleklar på tampen av vårsesongen.

«Felix Myhre opererte i dag menisken og ifølge kirurgen skal alt ha gått etter planen. Vi håper gutten er kampklar igjen på slutten av vårsesongen. God bedring, Felix», skriver klubben.

Hadde kapteinsbindet

Trener Aas roser lagets stortalent for innsatsen han rakk å gjøre før andre skader satte preg på innledningen i 2.divisjon.

– Nå har han vært skadd en stund allerede, og har ikke spilt siden andre seriekamp. Sånn sett rakk han aldri å få satt seg skikkelig inn i sesongen, men han var flink så lenge han spilte, sier Aas – og spår Ullerns hærfører vil reise seg etter motgangen.

- Alle skader gjør vondt for oss å oppleve, så også denne. Men det får både Felix og vi andre komme over. Skader er en del av gamet og om man ikke tåler det så driver man med feil idrett.

LES OGSÅ: Ullern-treneren hyller Leicester

Myhre bar for øvrig kapteinsbindet for første gang i seniorsammenheng, da vestkantlaget møtte Kvik Halden i årets 1.cuprunde.

– Felix får full score på å representere verdiene Ullern IF ønsker å stå for, og er således et veldig godt kapteinemne, uttalte hovedtreneren i april om valget av hærfører.

LES OGSÅ: «Norsk» storlag finsiktet Felix

LES OGSÅ: Ullern 2-spiller kastet bensin på bålet for utskjelt regel

LES OGSÅ: - Vi skal kjempe så det synger etter

LES OGSÅ: Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

LES OGSÅ: Rystet fjorårets cupaskeladd

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse