Håper på folkefest

Håper på folkefest

Synne Skinnes Hansen er en viktig spiller offensivt for Røa. Lørdag kl 16 spiller hun og lagvenninne semifinale i cupen hjemme på Røabanen. Foto: Arne Melbye

Når noen og 80 lag har spilt ferdig Røhne & Selmer Cup lørdag, avrundes dagen med Røa Dynamite Girls' semifinalekamp mot Trondheims Ørn. En plass i cupfinale vinker i det fjerne.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.09.2016 kl 12:15

RØABANEN: Ved å arrangere cup samme helg, håper Tom Inge Egedahl, daglig leder i Røa Fotball Elite, at det skal bli ekstra liv og røre på kampen – og flere tilskuere på tribunen.

– Alle barna har gratis inngang, sier Egedahl, og regner med at en del fotballinteresserte foreldre vil benytte sjansen til å få med seg cupsemifinalen klokken 16.

Kan revansjere seg

Og hva tror Egedahl om kampen?

– Nå har vi mulighet til å revansjere tapet i cupsemifinalen for to år siden. Da spilte vi borte mot Trondheims Ørn og tapte 2-3, sier han til Akersposten.no. – Dette er to lag som alltid spiller jevnt mot hverandre.

Egedahl forteller at det ikke er vanskelig å motivere seg til en så viktig kamp, men at det alltid er fare for litt ekstra nerver.

Korps og pizza

Uansett håper han på liv og røre på tribunen.

– Jeg håper hjemmepublikummet vil være med å løfte laget frem. Vi håper å få drahjelp, sier Egedahl, som kan lokke med musikk fra Huseby skoles musikkorps både før kamp og i pausen. I tillegg utvider kiosken med å selge pizza fra Peppe’s for anledningen.


LES OGSÅ:
Bestum-fotografen har meldt seg!


Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!