Håper på folkefest

Synne Skinnes Hansen er en viktig spiller offensivt for Røa. Lørdag kl 16 spiller hun og lagvenninne semifinale i cupen hjemme på Røabanen. Foto: Arne Melbye

Når noen og 80 lag har spilt ferdig Røhne & Selmer Cup lørdag, avrundes dagen med Røa Dynamite Girls' semifinalekamp mot Trondheims Ørn. En plass i cupfinale vinker i det fjerne.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.09.2016 kl 12:15

Akersposten
Akersposten Media

RØABANEN: Ved å arrangere cup samme helg, håper Tom Inge Egedahl, daglig leder i Røa Fotball Elite, at det skal bli ekstra liv og røre på kampen – og flere tilskuere på tribunen.

– Alle barna har gratis inngang, sier Egedahl, og regner med at en del fotballinteresserte foreldre vil benytte sjansen til å få med seg cupsemifinalen klokken 16.

Kan revansjere seg

Og hva tror Egedahl om kampen?

– Nå har vi mulighet til å revansjere tapet i cupsemifinalen for to år siden. Da spilte vi borte mot Trondheims Ørn og tapte 2-3, sier han til Akersposten.no. – Dette er to lag som alltid spiller jevnt mot hverandre.

Egedahl forteller at det ikke er vanskelig å motivere seg til en så viktig kamp, men at det alltid er fare for litt ekstra nerver.

Korps og pizza

Uansett håper han på liv og røre på tribunen.

– Jeg håper hjemmepublikummet vil være med å løfte laget frem. Vi håper å få drahjelp, sier Egedahl, som kan lokke med musikk fra Huseby skoles musikkorps både før kamp og i pausen. I tillegg utvider kiosken med å selge pizza fra Peppe’s for anledningen.

LES OGSÅ:
Bestum-fotografen har meldt seg!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse