– Få hjelp til å finne ut hva du skal ha i bagen din!

Fra v: Oslo GKs idrettsjef Jan Wojtaszek, pro Maria Høgmoen, medlems- og kommunikasjonsansvarlig Siv Leschbrandt og hovedtrener Johan Elgborn inviterer til golfmarked lørdag 6. mai. Foto: Fredrik Eckhoff

– Seks PGA-proer står klare til å veilede og finne utstyr, sier idrettssjef i Oslo golfklubb, Jan Wojtaszek. Snart er det klart for det årlige bruktmarkedet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.05.2017 kl 10:59

Akersposten
Akersposten Media

BOGSTAD: Bruktmarkedet nærmer seg, og tidspunktet er satt til lørdag 6. mai klokken 10 til 15.

– Seks PGA-proer står klare til å veilede og finne utstyr, både utstyr vi har og utstyr vi ikke har, sier idrettssjef i Oslo golfklubb, Jan Wojtaszek. – Disse proene har lang erfaring og masse kompetanse på å tilpasse. De kan anbefale om det er rett verktøy.

Og det kommer til å være stor sjanse for å finne det rette utstyret på golfmarkedet, som har vokst seg ganske stort.

– Årets bruktmarked er et eldorado, ikke minst for ferske golfspillere. Her blir det masse billige køller som er veldig bra. Man kan for eksempel få kjøpt seg et halvsett til 5-600 kroner. Da er du klar til å spille, sier han.

Viktige penger for juniorene

I motsetning til i fjor, da markedet utvidet med en rekke leverandører av nytt utstyr, har klubben denne gang valgt å gå tilbake til basic. Denne gangen blir det bruktutstyr for alle penga. 30 prosent av inntektene går til junioravdelingens arbeid, og resten går til selgeren av utstyret.

Nå oppfordrer klubben golfspillere til å ta en titt på utstyret og se om det er noe som kan selges på markedet. Utstyr kan leveres inn torsdag og fredag før markedet, altså 4. og 5. mai, mellom klokken 18 og 20. Det er også mulig å levere inn på dagtid allerede, men da må da kontakte Jan Wojtaszek på forhånd, på tlf 907 27 907.

Kom og test

– Dette er en fin tradisjon hvert år, og det sosiale er viktig. Og man kan også komme og slå golfballer for å teste køller, sier han og minner om lotteriet, som har golfutstyr og greenfeebilletter i premie.

LES OGSÅ: Plutselig sto Rocko der igjen – tynn, men i live

Bevisførsel i tåkeheimen i ytre vest

Følg Akersposten.no på Facebook

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse