ANNONSE
Annonse

Du kan hjelpe Røa-jentene til å oppleve flere slike øyeblikk

Jubel på Røabanen har det vært mye av i årenes løp. Nettauksjonene er viktig for at jubelen skal få god grobunn fremover!

Du kan slå to fluer i én smekk ved å ta en titt på denne månedens Dynamite-nettauksjon.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 15:51

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØABANEN: Røa Dynamite Girls er uten generalsponsor. Laget må derfor se etter andre inntektskilder.

– Et av de viktigste tiltakene er Røa Dynamite Girls’ nettauksjoner, sier daglig leder Tom Inge Egedahl. – Her ønsker bedrifter å støtte Røa Dynamite Girls med produkter, og vi i Røa Dynamite Girls ønsker å kunne gi noe tilbake til våre supportere via gode produkter til gode priser. I løpet av 2017 vil det bli gjennomført tre nettauksjoner, den ene var i mai.

Juli-/julepresanger?

I en snau uke til, frem til torsdag 29. juni, varer juni-auksjonen. 90 produkter fra lokale bedrifter til en verdi av over 100.000 kroner er med.

Her finner du auksjonen

– Her kan du med startpris på ca 50% av veiledende pris gjøre et godt kupp, mener Egedahl. Han sier at ettersom auksjonen er i juni, bærer produktene preg av å passe årstiden.

– Men er du en som liker å ha ting i orden i god tid, er det ingenting i veien for å finne noen gode julepresanger nå i juni! smiler Røa-lederen.

Flaggstang kanskje?

– Noe nytt og spesielt på denne auksjonen?

– Det mest spesielle, nye produktet vi har fått inn til juniauksjonen, kommer fra Flaggstangspesialisten. Hvem har ikke drømt om en egen flaggstang i hagen med familievimpel? Nå har du muligheten til å kjøpe en 12 meter høy flaggstang fra Flaggstangspesialisten, sier han.

Auksjonen har flere ulike aktivitetsprodukter, som golftralle og greenfeebilletter på lokale golfbaner. Har du planer om å gjøre noe med hjemmet, kan vi anbefale flere ulike gavekort fra kjente bedrifter som Norsol, Flisekompaniet og Oslo Liftutleie. I tillegg kan du kjøpe noen snekkertimer for en god pris.

Her finner du auksjonen

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse