– Dette er livet i Toppserien!

Det ble et par slitsomme timer på Røabanen for daglig leder i Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl. Sammen med trener Geir Nordby ble snøen effektivt fjernet. Foto: Privat

Da snøen lå tykt på fotballbanen, og det bare var noen timer igjen til en viktig trening for Røa Dynamite Girls tirsdag, måtte noen ta grep.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.04.2017 kl 14:51

Akersposten
Akersposten Media

RØABANEN: – Det tok oss to timer, kanskje litt mer faktisk, sier daglig leder i Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl. Sammen med Røas hovedtrener Geir Nordby, sørget han for at 40 x 35 meter med kunstgress ble måkt fri for snø. Det ble en real treningsøkt for de to!

Så kom...

– Dette er livet i Toppserien! Det er trange kår, så man må gjøre det man må. Nå er det kongeforhold! smiler han.

Men han innrømmer at smilet forsvant et lite øyeblikk da de to var ferdige – litt slitne – og banen var klar. Da dukket plutselig en mann opp med traktor og måkte resten av banen.

– Og han brukte bare 10 minutter! Vi trodde kommunen hadde ryddet bort alt utstyret for å måke snø nå, sier Egedahl.

Viktig trening før viktig kamp

Det var aldri snakk om å risikere at det ikke skulle bli noen trening i dag. Det var derfor Nordby og Egedahl tok saken i egne hender tirsdag.

– Det er en veldig viktig trening i dag, og til helgen har vi en av sesongens viktigste kamper, borte mot Avaldsnes, sier Egedahl.

Røa fikk en treg start med knepent tap hjemme mot en av gullfavorittene, Stabæk. Kampen viste imidlertid at laget klarte å kjempe jevnt med Stabæk, og lagets nye spiss, Lisa-Marie Karlseng Utland, var faktisk alene med keeper og kunne avgjort kampen da den sto og vippet på 1-1 like før slutt.

Etter 1-2-tapet slo Røa sterkt tilbake med borteseier i «kampen om Oslo» sist lørdag. Det ble en grei 2-0-seier mot Vålerenga. Laget reiser derfor til Rogaland med håp om å kunne kjempe om poengene mot Avaldsnes.

– Vi har større sjanse til å vinne der borte nå enn på lenge, mener en offensiv Egedahl.

LES OGSÅ: – Vi vil kjempe helt i toppen, og det trenger vi publikum for å greie

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse