«Det hadde vært gøy med et storlag på Hemingbanen»

PÅ GJENSYN? Dette bildet er fra Hemings showkamp mot VIF i fjor. - Kanskje vi kan møte de igjen med seier mot Kråkerøy?, spør hjemmelagets sportssjef. FOTO: Heming fotball

Hemings fotballgutter håper å skrive et lite cupeventyr før duellen mot det ambisiøse Østfold-laget, Kråkerøy.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.04.2017 kl 10:47

Akersposten
Akersposten Media

HEMINGBANEN: Fotballinteressert? Da må du gjerne ta turen til Hemings lekegrind tirsdag kl. 2015.

- Stemningen i laget er spent og god. Vi har hatt en bra sesongoppkjøring, med mange gode resultater i treningskampene. Vi gleder oss til året der gruppa har ambisjoner om opprykk, ved siden av at 1. runde i NM hadde vært en veldig morsom start på sesongen, sier Andre Nørbech (30), sportssjef i Heming fotball.

På motsatt halvdel står sterke Kråkerøy, som i fjor triumferte som én av avdelingsvinnerne i 3. divisjon. Det er med andre ord duket for en relativt prestisjetung 2. kvalifiseringsrunde i NM.

- Vi møter et litt ukjent lag for oss, men vi har jo gjort litt research og vet det er en kjempegod motstander. Vi er en underdog på alle mulige måter, og det er med på å motivere oss. Men vi har troen på at vi kan være med og kjempe, sier sportssjefen.

Heming vant som kjent sin avdeling i fjorårets 4. divisjon, men rykket heller ikke opp på grunn av omleggingen av seriesystemet.

Spås å bli et jevnt oppgjør

Normalt pleier oslolaget å være svært så seierssikre på eget kunstgress, men kveldens motstander er utvilsomt en tøff utfordring.

- Vi vil prøve å lage en kul ramme rundt kampen, med kiosksalg og anlegg. Vi håper på litt ordentlig med folk nå som vi har denne kampen. Det er mange som har fått øynene opp for oss etter en fin fjorårssesong. Nå har de muligheten til forhåpentligvis å se oss på vårt beste mot en god motstander, sier Andre - og legger til at laget i første rekke består av spillere fra nærområdet.

Håper på avansement og storlag

I den første kvalifiseringsrunden av NM, slo for øvrig Heming ut fjorårets tøffeste serierival, Fagerborg. Kråkerøy kneblet Nordstrand 4-2 på sin cupvei.

Vi ønsker guttene lykke til og håper på hjemmeseier! Storlag fra osloregionen er i hvert fall velkomne i en eventuell neste runde.

- Vålerenga eller Stabæk på Hemingbanen hadde vært veldig gøy, avslutter sportssjefen.

LES OGSÅ:

2 100 treningstimer og 600 individuelle økter over en treårsperiode

- Ullern har gjort en kjempejobb

Felix (17) klar for Vålerenga

Fostres fremtidens Ronaldo i Oslo vest?

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse