– Den berømmelige ketchup-effekten

SEIER: En fornøyd Geir Nordby ble intervjuet på Røa Dynamite Girls' egen Facebook-side etter seieren mot Arna-Bjørnar. Foto: Skjermdump

Det løsnet skikkelig i andre omgang mot Arna-Bjørnar. Røa puttet fire mål og tok et realt byks opp på tabellen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.04.2016 kl 18:05

Akersposten
Akersposten Media

RØA: Målene ble scoret av Synne Skinnes Hansen (2), Nora Byom-Nilsen og Alyssa Rose Gianetti, og plutselig var måltørken fra sesongåpningen en saga blott.

– Fått for lite igjen

– 4-0, det er den berømmelige ketchup-effekten. Vi har vært litt frustrerte i det siste, selv om vi har hatt fremgang i det siste. Vi føler vi har fått litt for lite igjen for det vi har lagt ned, men i dag fikk vi heldigvis mange mål og tre poeng. Det var fortjent, veldig fortjent, sa trener Geir Nordby til egne Facebook-sider rett etter kampen.

– Man må få noen kamper før man kommer i form igjen etter en lang skade, og det ser ut til at Synne er i gryende form. Det blir gøy videre fremover, sa han om tomålsscorer Synne Skinnes Hansen.

– Vi har trent litt riktig, og jentene har bevart roen til tross for lite poeng i de kampene vi har spilt. De har holdt humøret oppe, sa Nordby.

Klatret

Med seieren klatret Røa forbi blant andre motstanderen Arna-Bjørnar og er nå på femteplass med 7 poeng. LSK leder med 14 poeng etter fem kamper.

Her ser du hele intervjuet med Geir Nordby på Røa Dynamite Girls' Facebook-side.

Les mer om Røa Dynamite Girls her:

Kan bli 11'er-bane på Huseby likevel

Røa mistet to poeng
– Kan fort bli mange mål og god underholdning

– Vi visste det ville bli en krigekamp

"Jeg drømmer om kaffe, vaffel og festfotball"

Se hva det koster å se disse jentene spille

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse