De tøffeste av de tøffe i og rundt Bogstadvannet

IKKE FOR PYSER: Det starter med 1500 meter svømming. Foto: Quadrathlon Oslo

Svømming, padling, sykling og løping står på programmet når verdenseliten, men også mosjonister, møtes lørdag ved Bogstadvannet. Klokken 12.00 starter Quadrathlon Oslo.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.09.2016 kl 19:56

Akersposten
Akersposten Media

BOGSTAD: Både elite og mosjonister deltar i Quadrathlon. Akersposten tror benevnelsen mosjonister ikke gjelder dem som tar seg en spasertur fra sofaen av og til. Det som står på programmet er nemlig 1500 meter svømming, 8 kilometer padling, 40 kilometer sykling og 10 kilometer løping. Det starter med svømming på badeplassen mellom Bogstad gård og golfbanen.

Oslo Kajakklubb står som arrangør av Quadrathlon Oslo, og primus motor er Katarina Liptakova.

Se bildet større

Primus motor: Katarina Liptakova

– Jeg synes at quadrathlon er en perfekt blanding av sport og natur. Jeg selv liker å være ute i naturen og liker å bruke tid litt aktivt. For mange kan det være kanskje litt kjedelig å kun løpe tre timer, eller svømme så lenge. Når man deltar i quadrathlon så er man aktiv rundt 3 timer, man bytter mellom forskjellige aktivitetene, man er ute i naturen og i tillegg er man sosial, sier Liptakova på OKKs hjemmeside.

Det blir stort fremmøte av internasjonale deltakere

– Jeg håper at de internasjonale deltakere som kommer til Oslo i år får oppleve dette fantastiske området som ligger på grensen av hovedstaden på sitt beste, sier Liptakova.

Les hele intervjuet her

Les mer om Quadrathlon her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse