Aker NM-klare etter tre seire Njårdhallen

En høytsvevende Marielle i aksjon mot Hundvåg. Foto: Privat

Aker topphåndball rekrutt (18 år) kjempet i helgen om plass i Lerøyserien, uoffisielt NM, sesongen 2017-2018.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.10.2017 kl 12:53

Akersposten
Akersposten Media

MAKRELLBEKKEN: Lerøy er en nasjonal serie for 18-årslag, et uoffisielt NM for juniorer.

Aker Topphåndball var helgens arrangør av Lerøy kvalifisering, siste og andre runde. Aker TH hadde hjemmearrangement i Njårdhallen. Vi fikk besøk av Bossekop, Hundvåg og Fjellhammer. Alle lagene spilte mot hverandre og de to beste er klare for Lerøy.

Med mye nerver var det godt at Aker TH fikk en god åpning mot Bossekop, hvor jentene tilslutt vinner 35-12. Fjellhammer vinner begge sine kamper mot Hundvåg og Bossekop lørdag. Aker TH visste derfor at med seier mot Hundvåg var de med videre. Her tok Aker TH muligheten til å avgjøre selv og vant 32-20 over Hundvåg. Lørdagens kamper avgjorde at både Fjellhammer og Aker TH hadde fått plass til årets Lerøy-spill.

(Saken fortsetter under bildet.)

Se bildet større

Akers 18-åringer viste muskler i Njårdhallen i helgen. Foto: Privat

Søndag kunne derfor både Fjellhammer og Aker TH spille en fin kamp og kunne slippe ned skuldrene. Aker TH vinner tilslutt 28-22 og blir puljevinnere med 6 poeng. Aker-lagene fortsetter den gode statistikken og er ubeseiret i Njårdhallen, og kvalifisert til Lerøy.

Aker TH består av spillere i en ung klubb. Klubben ble etablert forrige sesong etter at Njård og Ullern slo sammen sine tre eldste damelag. Spillerne i Aker TH rekrutt kommer fra klubber i Oslo og Akershus. De har nådd et sterkt ønske om å være de første som spiller Lerøy for denne klubben.

På jentesiden har følgende lag kvalifisert seg til sesongens Lerøy: Aker, Byåsen, Charlottenlund, Fjellhammer, Fredrikstad, Gjøvik HK, Glassverket, Hønefoss, Larvik HK, Nit/Hak, Oppegård, Oppsal, Sarpsborg, Sola, Stjørdal og Åsane. Ler mer om Lerøy

Tusen takk til alle som bidro til arrangementet. Nå gleder vi oss til første Lerøy runde 11.-12. november.

Cecilie Ø. Calisch
Aker TH rekrutt lagleder

LES OGSÅ: Aker-Marielle scoret ni mål i knepen seier
Gutt knivranet og slått på Vinderen

Landslagsalpinist på sykkel meid ned av lastebil

Heming-gutten som senket Tyskland

De lever et hundeliv – og digger det!

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse