– Vis at du bryr deg!

Klart for ny dugnad tirsdag 12. september fra klokken 17 langs Mærradalsbekken. Foto: Privat

«Valget er over tirsdag den 12. september – da har du tid til en hyggelig, viktig og aktiv ettermiddag og tidlig kveld!» er meldingen fra Røa Vel, som arrangerer dugnad langs Mærradalsbekken.

Tekst:

Publisert:

Akersposten
Akersposten Media

HOVSETERDALEN: Røa Vel arrangere for tredje året på rad dugnad langs Mærradalsbekken – fra enden av Røahagan og nordover mot Bogstad.

– Dette er den mest brukte turveien i Mærradalen opp til Bogstad – og her gror det igjen, sier leder i Røa Vel, Anne Bjørnebye Vik.

Møt opp!

Vellet oppfordrer deg til å a med klippesaks, hansker og passende klær, etter været. Her kan du også bli kjent med andre ivrige turgjengere, naboer og med Røa Vel.

I samarbeid med Oslo Elveforum, Bymiljøetaten (BYM) og Eiendoms – og byfornyelsesetaten (EBY) har Røa Vel «gått opp løypa».

– Vi vet nå hvilke trær og kantvegetasjon EBY og BYM vil hjelpe oss til å fjerne, hvor vi kan rydde selv og hvordan vi skal organisere oss, sier Bjørnebye Vik.

– Vis at du bryr deg!

Oslo Elveforum har lenge jobbet med viktig informasjon om området, både historisk, geologisk og med plante- og dyrelivet langs bekken.

– Nå skal vi alle få ta del i dette. Kom og bli med – vi planlegger også andre overraskelser! Ta del i aktiviteter i ditt eget nærmiljø. Vis at du bryr deg om de flotte turveiene vi har rundt oss! sier hun.

Dugnaden er fra klokken 17 tirsdag 12. september. Oppmøte er i enden av Røahagan, nedenfor Voksen kirke.

Se bildet større

Dugnad tirsdag 12. september.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse