– Vips, så var sykkelen borte

IKKE SÅ BLID I DAG: Espen Sunde fra Ullern lurer på om noen har sett fatbike'n hans, som ble tatt midt på lyse dagen i Ullernveien, mens han selv var bak huset i noen minutter. Foto: Privat

– Jeg var bak huset noen minutter, og vips, så var sykkelen borte, sier Espen Sunde på Bestum.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.04.2016 kl 19:28

Akersposten
Akersposten Media

BESTUM: Det var mandag i 14-tiden Sunde holdt på med diverse sykkelvask og hagestell ved sin bolig i Ullernveien. Noen minutter var han borte fra sykkelen sin, en såkalt fatbike med brede dekk.

Se bildet større

SLIK ser den ut, sykkelen som nå er på vidvanke. Har du sett den? Foto: Privat

– Sykkelen var delvis gjemt bak noen busker cirka 10 meter fra veien. Noen har nok sett at jeg holdt på å vaske en fin sykkel, fulgt med og sett at både jeg og kona var utenfor synsrekkevidde, sier Sunde, som forteller at ingen av de nærmeste naboene har sett noe til tyveriet.

Bestum-mannen sier han har sett mennesker som ser ut til å ha uhederlige hensikter i området.

– Jeg ser ganske ofte menn som går forbi og ser ut som om de kartlegger mulighetene for objekter å stjele, sier han til Akersposten.no. Samtidig advarer han nå andre mot tyver.

Han syns det er utrolig irriterende at man må låse ting inne på egen eiendom når man selv bare er noen få meter unna.

– Jeg håper noen har sett en White 2 Fat pro med lite luft i dekkene og gule "plattformpedaler". Den savner helt sikkert sin dedikerte eier! sier han.

Sunde lurer nå på om noen har sett sykkelen hans, som altså er en fatbike. Har du kommet over den, eller du kan ha sett noe som kan hjelpe, ta kontakt med Sunde på tlf. 901 22 776.

Flere nyheter på Akersposten.no:

Mener disse husene aldri skulle vært tillatt

Byantikvaren vil sette Kirkenær-huset på Gul liste

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse