Vill vest på Røa Torg

Populært: Røa Torg. Det ble loddtrekning på flere av de mest populære leilighetene, meldes det om fra megler. Foto: Fredrik Eckhoff

Leilighetene som kommer på Røa torg, går unna som varmt hvetebrød, til tross for at temperaturen i boligmarkedet i Oslo har vist tendenser til nedkjøling i det siste.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.05.2017 kl 13:36

Akersposten
Akersposten Media

RØA: Finansavisen melder at Sem & Johnsen Eiendomsmegling fikk god avsetning for boligprosjektet på Røa torg, da første byggetrinn ble lagt ut for salg tidligere i mai. Av de 45 leilighetene som ble lagt ut, ble 35 solgt første dagen. Det ble solgt boliger for svimlende 310 millioner kroner, med kvadratmeterpriser på opptil 127.000. Gjennomsnittsprisen pr kvadratmeter er 98.000 kroner.

Til Finansavisen sier megler Finn Bragnes hos Sem & Johnsen at Røa Torg representerer et «mikromarked som lever sitt eget liv».

– Røa er et lokalmarked med begrenset tilbud og stor etterspørsel. Det er kanskje produsert rundt 200 leiligheter ved Røa-krysset i nyere tid. Når vi selger 78 prosent av leilighetene ved salgstart viser det at det åpenbart er et større behov.

Det er tilsammen 63 leiligheter i prosjektet Røa Torg, fra 51 til 152 kvadratmeter i størrelse.

LES OGSÅ: Denne skolen for splitter ny skolegård i sommer

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse