Vil du spise julemiddag hos Kristin og Tor Einar?

Kristin Tónay og Tor Einar Høystad innser at de kanskje var litt sent ute med å invitere til julemiddag, men de gir ikke opp! Foto: Privat

Øraker-paret Kristin Tónay og Tor Einar Høystad vil veldig gjerne ha flere rundt bordet til julemiddagen, men vet foreløpig ikke hvem…

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.12.2016 kl 13:29

Akersposten
Akersposten Media

ØRAKER: De to er vant til å være mange rundt bordet på julaften, da de har tre barn hver. Men akkurat i år ble det slik at det ble bare de to, og da begynte tankene å spinne.

– Det var ikke slik at vi måtte sitte alene vi to, for vi hadde andre mulighetern, men det var det som satte i gang tankeprosessen. Skulle vi prøve noe annet i år? Kanskje gjøre noe litt meningsfylt, sier Kristin Tónay til Akersposten.no. – Dette gjør vi jo for oss selv egentlig.

– Julen for meg handler om å være en del av et fellesskap, og det er mannen min enig i. Hvorfor kan ikke vi bidra til å skape et fellesskap for andre, tenkte vi, sier hun. Det er første gangen de gjør noe slikt.

Tónay ut denne meldingen på Facebook for et par dager siden:
«Har du/dere lyst til å feire julaften, men har ingen å feire med? Eller kjenner du noen som er i den situasjonen? Vi er et par i førtiårene som gjerne vil invitere opp til fem personer til julefeiring hos oss på Øraker (Ullern bydel). Vi tenker lage i stand slik vi pleier, med pinnekjøtt av lam til hovedrett, men gjør gjerne mindre tilpasninger så mat og drikke skal passe for alle. Vi håper å fylle huset med hyggelige gjester fra byen vår! Starttid klokken seks. Hvis du/dere ønsker å komme, så send en melding på telefonnr. 928 00 566 til Kristin.»

Ingen foreløpig

Hun har fått god hjelp fra nettverket sitt på Facebook til å dele budskapet, og Bydel Ullern har gjort det samme, men foreløpig har responsen uteblitt.

– Vi var kanskje litt sent ut, sier hun.

– Denne meldingen var jo egentlig ikke ment for eget nettverk først og fremst, sier Øraker-kvinnen, som hadde håpet av videre delinger hadde ført til at budskapet kunne nå interesserte.

Selv om det bare er to dager igjen til pinnekjøttet står på bordet hjemme på Øraker, har de to fremdeles et håp om at noen skal takke ja til tilbudet.

– Det er ikke for sent! sier hun. – Det er viktig for oss å understreke at dette er helt lavterskel. Vi har ingen store forventninger. Her kan man komme som man er, man trenger ikke å ha dress eller bunad! Bare vær positivt innstilt, så er alt greit!

Noe for deg?

Tenker du at dette kunne være midt i blinken for deg, da tar du kontakt med Kristin Tónay på tlf 928 00 566.

Og hvis du tenker at dette burde flere få vite om, spre den i ditt eget nettverk på sosiale medier! Så kan vi alle sammen bidra til å fylle opp plassene slik at det blir en enda hyggeligere julemiddag hjemme hos familien Tonáy/Høystad.

LES OGSÅ: Ullern-Gründete har funnet sin egen eldrenisje

– Tenk om jeg hadde fått hjerteinfarktet et annet sted

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!


ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse