Viktig møte om Slemdal skole

NY SKOLE: Slik kan nye Slemdal skole fremstå innenfor dagens byggegrenser. Skisse: Undervisningsbygg

Hva skjer med den nye skolen med hensyn til nye bygg, trafikksituasjonen og ikke minst planene om utvidelse av utearealene som innebærer ekspropriering av naboeindommene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.01.2017 kl 11:18

Akersposten
Akersposten Media
Se bildet større

ALTERNATIV 2A: Plan- og bygningsetaten foreslår utvidelse av skolens uteområde inn i boligområdet på andre siden av Frognerseterveien. Skisse: PBE

Se bildet større

ALTERNATIV 2B: Plan- og bygningsetaten foreslår å stenge Dagaliveien og utvide skolens uteoppholdsarealer inn i boligområdet på andre siden av veien. Skisse PBE

SLEMDAL: Plan- og bygningsetaten (PBE) arrangerer møte på Svendstuen skole tirsdag 10. januar, klokken 18.30, hvor tre ulike alternativer til utvidelse av Slemdal skole blir presentert. Det har sammenheng med at reguleringssaken nå er ute til offentlig høring.

PBE anbefaler ikke utbyggers forslag, som innebærer at skolen kun utvider innenfor dagens byggegrenser. Etaten mener at skolens elever får for lite uteområder. PBE har utarbeidet to alternative forslag, som begge betinger kjøp eller ekspropriering av tilliggende eiendommer.

Les også:

[b]Slemdal skole er helsefarlig

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse