– Vi syns dette er veldig spesielt

Det er slett ikke her i Skådalsbekken søppelet skal tømmes, mener Per Schwabe i Dagaliveien. Her har han funnet søppelkassene til seg selv og naboene sine to ganger den siste uken. Foto: Privat

– Det er ikke noe hyggelig med søppelkasser og søppel nede i bekken.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.10.2017 kl 11:10

Akersposten
Akersposten Media

SLEMDAL: Det sier Per Schwabe til Akersposten. Han forteller at noen to ganger den siste uken har herjet med søppelkassene deres, på eiendommen som rommer fire boliger. Det er søppelkassene til disse fire boligene som har fått kjørt seg ordentlig.

– For en liten uke siden tok noen to av våre fire søpledunker og kastet ned i Skådalsbekken. I kveld forsvant den nest siste ned samme sted en eller annen gang mellom 18.30 og 20.15, sier Schwabe til Akersposten søndag kveld.

– Dunkene er delvis fylt med søppel, og det skal jo litt til å dra dunkene fra oppstillingsplassen, over broen og deretter kaste dem over gjerdet på broen. Det er jo en del trafikk der, så sjansene for å bli sett er til stede, sier han.

– Det er ikke noe hyggelig med søppelkasser og søppel nede i bekken. Det var en del søppel oppi dem, så det er blitt spredt utover, sier han.

Han ser for seg at dette er typiske pøbelstreker, og han håper at de som står bak, nå finner på noe annet å fylle fritiden med.

LES OGSÅ: Eldre kvinne fralurt gullsmykke på Lilleaker

Boligbrann på Lilleaker

Heming-gutten Morten Thorsby drømmer om å avslutte karrieren i Lyn

Butikk på Vinderen runder 30

De lever et hundeliv – og digger det!

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse