ANNONSE
Annonse

– Vi skal opp til eksamen

Denne gjengen er klare for Aker Topphåndballs aller første seriekamp, søndag kveld i Njårdhallen. Trener Morten Larsen til venstre. Foto: Aker Topphåndball

- Vi skal møte et lag som kommer til å ligge topp tre, sier trener Morten Larsen før den historiske seriedebuten i Njårdhallen søndag.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

MAKRELLBEKKEN: Søndag kveld er det duket for seriestart på håndballens nest høyeste nivå. Det nye flaggskipet til Njård og Ullern IF i dameklassen, Aker Topphåndball, får sin første test i en tellende kamp. 

Sterk motstand

Trener Morten Larsen virker å være forsiktig optimist når vi tar en prat med ham før det braker løs med kamp mot Fredrikstad på hjemmebane i Njårdhallen. Motstanderen er tippet av flere som et av de sterke i divisjonen.

LES OGSÅ: Målet på sikt er å bli et topplag i norsk håndball

– Vi skal møte et lag som kommer til å ligge topp tre, et fysisk sterkt lag, mener Larsen. Derfor blir det en real test for laget som er helt ferskt, satt sammen i løpet av de siste månedene, etter at Njård og Ullern tidlig i våres gikk ut med nyheten om at de to naboene bestemte seg for å slå sine pjalter sammen og satse på ett topplag i Oslo vest. 

Styret i klubben la ikke skjul på at målet på sikt er i kjempe i toppen av norsk håndball.

Går i krigen

På kortere sikt er det altså kampen søndag klokken 18 i Njårdhallen som gjelder.

– Laget begynner å bli samspilt, og spillerne er villige til å gå i krigen for hverandre, sier Larsen, som melder om at alle spillere unntatt to, skadde Julie Berg og Elise Hansen, er klare for kamp. 

– Dette blir som å gå opp til eksamen. Vi har gjort jobben vår, sier treneren om oppkjøringen til sesongen. 

LES OGSÅ: - Målet på sikt er å bli et topplag i norsk håndball

Njård og Ullern satser sammen om topphåndball

Røa-damer til cupfinale etter drama på Røabanen

Usikkerhet rundt byplangrep på Skøyen

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse