– Vi skal opp til eksamen

– Vi skal opp til eksamen

Denne gjengen er klare for Aker Topphåndballs aller første seriekamp, søndag kveld i Njårdhallen. Trener Morten Larsen til venstre. Foto: Aker Topphåndball

- Vi skal møte et lag som kommer til å ligge topp tre, sier trener Morten Larsen før den historiske seriedebuten i Njårdhallen søndag.

MAKRELLBEKKEN: Søndag kveld er det duket for seriestart på håndballens nest høyeste nivå. Det nye flaggskipet til Njård og Ullern IF i dameklassen, Aker Topphåndball, får sin første test i en tellende kamp. 

Sterk motstand

Trener Morten Larsen virker å være forsiktig optimist når vi tar en prat med ham før det braker løs med kamp mot Fredrikstad på hjemmebane i Njårdhallen. Motstanderen er tippet av flere som et av de sterke i divisjonen.

LES OGSÅ: Målet på sikt er å bli et topplag i norsk håndball

– Vi skal møte et lag som kommer til å ligge topp tre, et fysisk sterkt lag, mener Larsen. Derfor blir det en real test for laget som er helt ferskt, satt sammen i løpet av de siste månedene, etter at Njård og Ullern tidlig i våres gikk ut med nyheten om at de to naboene bestemte seg for å slå sine pjalter sammen og satse på ett topplag i Oslo vest. 

Styret i klubben la ikke skjul på at målet på sikt er i kjempe i toppen av norsk håndball.

Går i krigen

På kortere sikt er det altså kampen søndag klokken 18 i Njårdhallen som gjelder.

– Laget begynner å bli samspilt, og spillerne er villige til å gå i krigen for hverandre, sier Larsen, som melder om at alle spillere unntatt to, skadde Julie Berg og Elise Hansen, er klare for kamp. 

– Dette blir som å gå opp til eksamen. Vi har gjort jobben vår, sier treneren om oppkjøringen til sesongen. 


LES OGSÅ: - Målet på sikt er å bli et topplag i norsk håndball

Njård og Ullern satser sammen om topphåndball

Røa-damer til cupfinale etter drama på Røabanen

Usikkerhet rundt byplangrep på Skøyen


Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!